Bedste babyalarm: Bedst i test 2024

baby

Som forælder ønsker man selvfølgelig altid det bedste for sit lille barn. Hvis barnet vågner op, bliver ked af det og begynder at græde, vil man selvfølgelig gerne være der med det samme for at trøste. Som forælder er det ikke altid muligt at være i nærheden af sit barn og høre hver eneste lille lyd fra barnevognen. Uanset om du er i bryggerset eller bare gerne vil slappe af på sofaen, er det vigtigt, at du har en god babyalarm, der giver dig besked, når noget ikke er, som det skal være. Få ro i sindet ved at få dig et godt produkt, der giver besked, når noget ikke lyder, som det skal.

De 3 bedste babyalarmer i 2024

Vi har gennemgået og testet en række babyalarmer. Nedenfor gennemgår vi 3 produkter, vi anbefaler lige nu. 2 af produkterne er traditionelle babyalarmer med lydovervågning. Det tredje er en babyalarm, der har både lyd og billede. Ofte er lyd det vigtigste, men vi ved, at der er forældre, der har et kontrolbehov og føler sig endnu mere trygge, hvis de også kan videoovervåge barnet.

En god babyalarm skal have en god lydsensor, der ikke alarmerer unødigt. Forbindelsen skal også være pålidelig og uden afbrydelser. En stor fordel er også, hvis overvågningen fungerer på lang afstand, så du f.eks. kan gå ud i haven med din enhed. Vi har forsøgt at fremhæve produkter i lidt forskellige prisklasser, så alle kan finde et produkt, der passer til deres budget. Jo mere du betaler, desto flere funktioner får du, men de mest basale funktioner findes i alle nedenstående produkter.

1. Philips Avent Babyalarm

  • Stærkt signal
  • Pålidelig
  • Lydløs funktion med visuel indikator

Philips Avent har mange rigtig gode produkter til familier og børn, og vi har allerede testet nogle af dem her på siden. Denne babyalarm er ingen undtagelse. Produktet er pålideligt og af rigtig højkvalitet, der kan fås til en relativt lav pris. Hvis du vil have en stabil og god babyalarm, der altid virker, er dette et fremragende valg.

Signalerne mellem de to enheder er selvfølgelig krypteret, så ingen andre kan lytte med. Vi kan rigtigt godt lide at det visuelt viser, hvilket lydniveau der kommer fra barnevognen. Du kan derfor have alarmen på lydløs, men alligevel blive advaret, når der er liv i barnevognen. Du kan også trykke på en knap for at tale med babyen gennem babyalarmen, hvis det er nødvendigt.

Forældreenheden har et batteri, som gør enheden bærbar og nem at tage med sig rundt i huset (eller i haven). Batteriet aflades dog efter 24 timer, så vi anbefaler at sætte det i stikkontakten, når det er muligt (det er smartest at gøre det om natten, når I højst sandsynligt allerede er i samme rum).

En stor fordel ved dette produkt er dets pålidelighed. Visse babyalarmer, vi testede, mistede signalet. Men sådanne problemer har vi aldrig haft med dette Philips Avent-produkt. Dette produkt gør simpelthen hverdagen nemmere.

2. Padwico 850

  • Flot design
  • Meget lav stråling
  • Flere alarmfunktioner
  • Temperaturindikator

Dette er en kompetent, stilfuld og er faktisk en af ​​de smukkeste babyalarmer, vi har set. Dette produkt er specielt designet til at udsende så lidt stråling som muligt. Mange produkter på markedet bruger DECT-signaler, men Padwico har en digital teknologi, der kun udsender en brøkdel af, hvad almindelig babyalarm udsender. Selvfølgelig er det rart at vide, at de produkter, man bruger i børneværelset, udsender så lidt stråling som muligt. På trods af den lave stråling oplever vi, at forbindelsen fungerer problemfrit, selv på lidt længere afstande.

Dette produkt har mange små funktioner, der får os til at elske det endnu mere. For eksempel kan du se temperaturen i børneværelset på displayet og tænde et natlys i enheden i børneværelset. Dette produkt har også en kommunikationsfunktion, der giver dig mulighed for at tale med dit barn via enheden.

Dette er en god og brugervenlig babyalarm, der føles eksklusiv og kvalitativ. Det har en række funktioner, såsom lys, lyd og vibrationer, som du kan indstille efter behov.

3. CAPiDi Babyalarm

  • Let at bruge og komme i gang
  • Lang batterilevetid
  • Indbygget natlys

Dette produkt har vundet testpriser, og vi kan forstå hvorfor. CAPiDi Babyalarm er et stilfuldt og meget brugervenligt lille produkt, der gør livet lidt lettere hos børnefamilien. Vi kan godt lide, at det ikke vejer så meget, og at det er nemt at komme i gang med at bruge uden at skulle læse en tung manual. Når du tænder enhederne, finder de hinanden med det sammen uden komplikationer.

Dette produkt har lyd og lys, såvel som vibratorfunktion, når det advarer om, at der er noget galt. Det har en række forskellige indstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse det til familiens behov. Begge enheder har deres eget batteri, så du kan bruge dem uanset strømkilde. Vi er imponeret over, hvor længe enhederne holder uden genopladning. De holder batteriet i meget længere tid end de fleste andre babyalarmer, vi testede!

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com