Bedste løbecykel: Bedst i test 2024

En løbecykel er en god måde at introducere dit barn til en cykel på for første gang. Ved at træne på en løbecykel føles det ikke lige så overvældende for barnet at skifte til en alminelig cykel. En løbecykel er et tohjulet køretøj uden pedaler, hvor barnet skaber fremdrift ved at løbe, mens det sidder rigtigt på en sadel. Cyklen træner dit barns balance og motorik, og eftersom mindst en af ​​fødderne er på jorden, får barnet god stabilitet og ingen reel faldhøjde, hvis han eller hun skulle falde.

De 5 bedste løbecykler i 2024

Vi har testet en række løbecykler på markedet. Nedenfor har vi testet og gennemgået de fem cykler, vi anbefaler i øjeblikket. Vores krav var blandt andet, at cyklen var sikker og stabil at køre på, og at den var af god kvalitet, så man kan være sikker på, at den tåler leg og brug i mange år. Løbecyklerne nedenfor har et lidt andet prisniveau, men de har alle det tilfælles, at de er relativt billige. Du vil få dig en løbecykel, der er alle pengene værd.

1. STIGA Løbecykel Runracer

 • Høj kvalitet
 • Komfortable håndtag
 • Vedligeholdelsesfrie dæk

Dette er en rigtig smart og cool løbecykel af højeste kvalitet fra det velkendte mærke: Stiga. Dette er sandsynligvis den løbecykel, vi følte os mest trygge ved i testen. Hver detalje på denne cykel føles kvalitativ og robust. Det er det værd, at bruge de ekstra hundrede kroner på en løbecykel. Vi kan også godt lide det sportslige look af denne model. Cyklen fås i flere forskellige farver, så du nemt kan finde en, der passer til dit barn.

En detalje, som vi godt kan lide ved denne løbecykel, er, hvor gode cykelhåndtagende er at holde på. Det føles sikkert at lade barnet øve sig på at cykle. Dækkene er vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder, at du ikke behøver at pleje cyklen, når den er købt og samlet.

2. Stamp Løbecykel med fodstøtte

 • Smart udseende
 • Begrænset styringsvinkel for mere jævn kørsel
 • Stor sadel

Dette er en smart løbecykel med attitude. Børnene, vi viste cyklen til, elskede udseendet på denne cykel fra Stamp. Denne cykel har en praktisk fodstøtte, der gør den nem at håndtere og også holder den renere og pænere, hvis børnene smider den på jorden for at parkere.

Denne cykel er meget let tilgængelig. Der er lang afstand til både styret og baghjulet. Vi kan også godt lide, at sadlen er så stor, at barnet sidder behageligt og stabilt uden risiko for at falde. Sammenlignet med andre løbecykler vi har testet, føler børnene sig mere sikre og trygge ved denne cykelmodel, fordi den er så stabil og robust. Det er et must, at barnet føler sig godt tilpas, så de kan få sig en vellykket cykeltræning, der forhåbentlig vil føre til, at de tør prøve en almindelig cykel en dag.

En anden detalje, der gør cyklingen tryg, er, at den ikke kan dreje så skarpt. Ved et uheld er det således umuligt at miste kontrollen og dreje skarpt i den ene eller den anden retning. Dækkene er også punkteringsfrie.

3. Kinderkraft Løbecykel Cutie

 • For mindste børn
 • Solid stabilitet
 • Robust

Dette er en sød lille løbecykel fra kvalitetsproducenten Kinderkraft. Denne løbecykel har to hjul foran, hvilket gør det lettere at sidde på den uden at vælte. Kinderkrafts løbecykel gør det også nemmere for små børn at cykle. Stabilitet er et nøgleord for dette produkt. Takket være en stor bred sadel og meget komfortable gummihåndtag kan du føle dig sikker på, at børnene får en stabil og sikker tur. At cyklen er så stabil, gør det også lettere for børnene at slappe af og turde at cykle. Dette er en cykel, der holder længe. Dækkene er punkteringsfrie og kræver derfor ikke særlig vedligeholdelse.

4. Nordisk Hoj Løbecykel

 • Fremstillet i Sverige
 • 5 års garanti
 • Billig

Dette er noget så unikt som en svensk produceret løbecykel med fem års garanti, der sælges til en rigtig god pris. Cyklen har en rød basisfarve, men forskellige klistermærker er inkluderet, så børnene selv kan vælge, hvilket motiv de vil have på cyklen. Det syntes vi er super sjovt og hyggeligt.

Designet er meget enkelt, men cyklen har virkelig alt, hvad man har brug for. Enkelheden gør også, at man føler cyklen varer evigt, da den ikke rigtig har detaljer, der let bliver løst eller gå i stykker. Cyklen føles solid og er let at køre. Vi kan godt lide det store styr, der gør cykelturen nemmere.

5. Milly Mally Dragon Løbecykel

 • Sejt look
 • Vejer ikke meget
 • Ringeklokke inkluderet

En dejlig løbecykel fra Milly Mally, der udseendemæssigt appellerer til børn. Denne løbecykel har et smart og sporty look med seje farver og stænkskærme. Det er ikke den bedste løbecykel, vi har testet, men den føles stabil og gør det godt. Desuden er prisen attraktiv. Sadlen er behagelig og kan justeres i flere niveauer, så barnet kan ”vokse i” den.

Denne cykel har en ringeklokke, som er meget sjovt børnene, men selvfølgelig også lidt stressende, hvis de begynder at ringe for meget på den. Håndtagene på denne cykel er af gummi, hvilket betyder, at man får et perfekt og sikkert greb. Vi kan også godt lide, at denne cykel vejer lidt mindre end mange af de andre cykler, vi testede. Vægten gør den nemmere at håndtere, både når man kører på den, og når den skal gemmes væk.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com