Bedste badekar: Bedst i test 2024

badebalje

At bade din baby eller dit barn bliver meget lettere med et godt badekar. Et godt badekar hjælper med at holde barnet i den rette position, så du nemt kan komme til og bade barnet. I dag kan du få avancerede badekar, der blandt andet er ergonomisk designet, og som indikerer vandtemperaturen. Vi har gennemgået og testet et antal badekar og listet her, hvilke vi anbefaler. Vi har valgt rigtig gode badekar i forskellige prisklasser. For flere tip om, hvordan du nemmest bader din nyfødte baby, læs denne artikel fra Apotekets.

De 5 bedste badekar i 2024

1. Skip Hop Moby Badekar

 • Charmerende design
 • Bedste sæde
 • Vokser med babyen

Skip Hop Moby er et virkelig smart badebalje, der sandsynligvis er det mest behagelige, vi har testet, både for børn og voksne. Barnet sidder godt og sikkert i badekarets sæde, som er komfortabelt. Siddestilling gør det lettere for forældrene, fordi de kan vaske barnet uden at skulle holde på barnet.

Den integrerede støtte er lavet af mesh og kan justeres, så den passer til barnets alder. Fra nyfødt til 3 måneder er støtten liggende og fra 3 og 6 måneder, kan man indstille støtten til siddende. Når barnet er ældre end 6 måneder, kan du fjerne sædestøtten og fortsætte med at bruge karret, indtil barnet vokser ud af det.

Der er tænkt over den mindste detaljer i dette badekardesign. Det har smart skridsikker beskyttelse, er fri for farlige stoffer, såsom PVC og phthalater, og det har en praktisk krog, så du kan hænge det op for effektiv opbevaring. Karret er også let at tømme for vand takket være den indbyggede prop.

2. BabyDan sammenklappeligt badekar, 100L

 • Høj kvalitet
 • Kan sammenklappes for nem opbevaring
 • Sæde inkluderet

Dette badekar, fra den velkendte BabyDan, er af suveræn kvalitet og er helt fri for phthalater. Badekarret er skridsikker. Når du er færdig med at bruge badekarret, kan du folde det sammen, så det bliver fladt og på den måde er lettere at opbevare eller tage med på turen.

Når vandet er 37 grader, skifter den lille prop i karret farve for at informere forældrene. Vi er vilde med dette badekar fordi, der er lagt vægt på ergonomien. Når barnet sidder i karret, er deres kropholdning perfekt til at sidde behageligt og blive vasket. En bonus er også, at den leveres med en lille skammel med sygekopper, der kan placeres i badekarret, så barnet kan komme højere op.

Dette er et solidt produkt af høj kvalitet med en lang levetid.

3. OKBaby Badekar Onda

 • Lille og fleksibel
 • God integreret support
 • Kan monteres i badekar eller brusebad

Dette er et lille og fleksibelt badekar til babyer. Dette badekar har sugekopper nedenunder og er så lille og fleksibelt, at det kan bruges i dit badekar eller brusebad for nem håndtering. Karret har et integreret sæde til babyen, hvilket betyder, at det er fastgjort i nøjagtigt den rigtige position. Sammenlignet med andre badekar er dette sæde en kæmpe fordel, da du ellers ville skulle holde og beskytte barnet, så det ikke glider rundt i karret.

En anden fordel ved dette kar er, at det har et indbygget termometer, så du ikke skal bekymre dig, om temperaturen er korrekt. Der er et afløbshul, så du nemt kan få vandet ud uden at skulle vippe hele karret. Er barnet mellem 0 og 6 måneder skal støtten installeres til at være liggende men fra 6 måneder og opefter, kan barnet sidde op, hvilket er praktisk og forlænger levetiden for dette lille badekar.

4. Beemoo Care Badekar

 • Billig
 • Rummelig

Sidst men ikke mindst finder du Beemoo på vores liste. Vi kunne ikke undlade dette produkt. Det er hverken det bedste eller det smarteste badekar, men det har en pris, der gør det meget attraktivt. Fordelene ved dette badekar er, at det er rummeligt og det er let at tømme gennem afløbshullet i bunden. Karret passer også med stativerne, som producenten sælger separat. Med et ekstra stativ, kan du som forældre stå op og få en mere behagelig arbejdsstilling, når du bader dit barn.

Dette kar er ligt plastikagtigt, men i betragtning af hvor billigt det er, kan vi ikke rigtig klage. Dette er et godt karbad, som barnet sidder komfortabelt i.

5. Stokke Flexi-bad

 • Sammenfoldelig
 • Visuel temperaturindikator
 • Skridsikker

Er en rigtig god løsning til alle, der ikke har så meget plads derhjemme. Dette badekar kan foldes sammen mellem brug, hvilket betyder, at det næste ikke fylder noget, når opbevares. Badekaret er derfor velegnet til rejser.

Dette kar har en effektiv skridsikker beskyttelse i bunden, hvilket betyder, at babyen holdes sikkert på plads. En sjov detalje er også, at proppen i bunden skifter farve afhængigt af vandtemperaturen, så du visuelt kan se, når vandet er for koldt eller for varmt. Dette badekar er velegnet fra nyfødte til børn op til 4 år. Producenten Stokke har også en lidt større model af dette kar, der kan bruges af ældre børn.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com