Bedste racerbane: Bedst i test 2024

racerbane

Et racerbane kan give en masse glæde og flere timers uafbrudt leg. Det bedst ved en racerbane er, at vi forældre kan deltage og lege med, hvis vi spørger pænt. Vi har gennemgået og testet en række racerbaner. Nedenfor har vi listet dem, vi synes er de fem bedste racerbaner, du kan købe i øjeblikket. I vurderingen har vi afvejet faktorer som holdbarhed, køreglæde, evnen til at variere sporene og også værdi for pengene.

De 5 bedste racerbaner 2024

1. Hot Wheels Racerbane

 • Bedst i test
 • Sjoveste bilbane
 • Fremragende design
 • Muliggør hop og sammenstød
 • Kvalitativ og holdbar

Hot Wheels har en række kvalitative bilbaner til børn. Vi faldt specielt for netop denne bilbane, som har fartfyldte snoede spor og en løkke. Denne bilbane har mange sjove detaljer, der forhøjer oplevelsen. I en sektion er der et område, hvor bilerne løfter fra sporet, hvilket gør racerturen ekstra spændende. Der er også en sektion, hvor bilerne kører lidt tættere på midten, hvilket kan forårsage en effektfuld sammenstød, hvis man er side om side på præcis det rigtige tidspunkt. Selvfølgelig bidrager den store løkke også til at hæve temperaturen yderligere.

Takket være, at to biler og to håndkontrollere følger med, kan man lege med en legekammerat eller hvorfor ikke med en af sine forældre eller søskende. Eftersom bilbanen er så godt designet, er den også sjov for de lidt ældre børn, eller endda for os voksne, at lege med.

Denne bilbane er både sjov og holdbar og er bestemt værd at anbefale.

2. Ninco Rally of Sweden

 • Høj kvalitet
 • Variationsmuligheder
 • Trådløs fjernbetjening
 • Seje biler

Dette er en racerbane af allerhøjeste kvalitet. Racerbanen er 5 meter langt og er ekstra spændende takket være de to seje løkker. Banen har en lang levetid, da den kan bygges på flere forskellige måder. Så når du har lyst, kan du skille det ad og lægge den på en ny måde.

Størrelsen på denne bane er mindre end de fleste andre baner, vi har testet. Den mindre størrelse betyder, at banen tager mindre plads, hvilket kun er positivt. Størrelsen får også alt til at føles lidt mere kompakt og dermed mere eksklusiv end de lidt større og mere plastikagtige baner, vi testede.

Fjernbetjeningerne, der medfølger, er super gode. De er ergonomisk designet og behagelige at holde på, selv efter et langt racerløb. Når du virkelig har brug for det, kan du også trykke på turbo-funktionen. Denne detalje gør kun legen endnu sjovere. De to racerbiler, der medfølger, ligner en racerbil fuldstændig. Bilerne har indbyggede LED-lys, hvilket yderligere forbedrer oplevelsen.

3. Carrera Go!!! Disney Cars Racerbane Speed Challenge

 • Prisvenlig
 • Sjov turboboost-funktion
 • Slotcars fra Disney-Pixar Cars-filmserien
 • Meget køreglæde

Dette er en virkelig prisvenlig bane, der opretholder en god og ensartet kvalitet, selv over tid. Banen er hele 4,9 meter lang og kan bygges på flere forskellige måder. Kun kreativiteten sætter grænser. Vi kan godt lide meget alsidige baner som denne. Når man har rig mulighed for variation, vil levetiden også forlænges, da børnene forhåbentlig ikke bliver trætte af banen selv over tid. Det unikke ved denne bane er, at sporene ligger tættere på hinanden i visse sektioner, så det er muligt at skubbe sin modstander af banen. At presse din modstander på denne måde gør kun legen sjovere, selv for os voksne! 

Fjernbetjeningerne er udstyret med en turboboost-funktion, der kan være hylende morsom at bruge. Turboboost giver dig mulighed for at få ekstra hastighed, nogle gange nok til at vinde løbet. Du skal dog holde tungen lige i munden, når du bruger dette trick, for det kan resultere i, at bilen flyver ud af banen i en alt for skarp kurve. Når dette sker, er det virkelig svært ikke at grine. En rigtig god og underholdende racerbane, der er lidt billigere end vores andre topvalg.

4. Alexs Garage Racerbane Racing Dobbeltloop

 • Fantastisk bane
 • Hurtig, men driftssikker
 • Indbygget omdrejningstæller
 • Realistiske biler med LED-forlygter

Da vi først så denne racerbane fra Alexs Garage, blev vi børn igen. Det er svært ikke at blive begejstret, selv som voksen, når man ser sådan en flot racerbane. Selvfølgelig elskede vores børn denne racerbane mindst lige så meget. Den er et hit. Den er stor og har et meget spændende design med masser af kurver, broer og løkker. Bilerne kører relativt hurtigt på banen, men er dog stadig sikker at bruge, og bilerne flyver sjældent ud af banen, hvilket kan være tilfældet med andre mærker.

Dette produkt er af høj kvalitet og har mange små detaljer, der forbedrer oplevelsen. For eksempel har bilerne små LED-lys, der gør dem realistiske. Bilener er også kopier af rigtige racerbiler fra henholdsvis Mercedes og Nissan, hvilket øger legeglæden efter vores mening. Banen har et indbygget omdrejningstæller, så det er super nemt at kåre en vinder uden et skænderi. Simpelthen et fremragende køb!

5. Carrera Evolution Racerbane DTM-Speed

 • Store biler, der glider nemt
 • Virkelig sjov

Dette er en racerbane, der skiller sig ud fra mængden på grund af dets størrelse. Banen er hele 5,3 meter lang, hvilket især gør sig til kende på dens bredde og størrelsen på bilerne. Den store størrelse på bilerne betyder, at de opfører sig helt anderledes end mindre biler på racerbanen. Layoutet gør at bilerne kan glide rundt på banen, hvilket er til børnenes store fornøjelse. Vi må indrømme, at vi voksne her hos Børnefavoritter også synes, at dette er en meget sjov racerbane.

Racerløbet på denne bane er mellem to realistiske biler, en Audi og en Mercedes. Dette er et super godt produkt, der giver masser af køreglæde og latter. Den eneste grund til, at banen ikke ligger øverst på vores liste, er dens høje pris.

6. Racerbane F1 Racing Small

 • Billig
 • Populær blandt børn

Dette er en latterligt billig racerbane, der er velegnet til småbørn (dog ikke under 3 år på grund af de små dele). Kvaliteten af ​​denne bane er lavere end andre på vores liste, men det forklarer den lave pris. Vi synes, at banen fungerer godt, selv efter langvarig brug. Det positive ved denne bane er, at du kan lade børnene lege alene uden at være bange for, at de ødelægger noget (følelsen kan være lidt anderledes, når man har brugt tusinder af kroner på en bane). Dette er det bedste valgt for dem, der ønsker en billig, men pålidelig bane.

Hvad er den bedste racerbane?

Den bedste bane i øjeblikket er Finlands Ninco Rally. Denne racerbane er vinderen i vores test. Banens høje kvalitet gør den pålidelig for børn at bruge og holder i mange år, hvis man passer godt på den.

Hvad skal man have i tankerne, når man køber en racerbane?

Det kan være værd at overveje, om du vil have en trådløs fjernbetjening eller ej. Baner med trådløse fjernbetjeninger koster generelt lidt mere, men at købe en bane med trådløs fjernbetjening er noget, vi anbefaler. Baner, der har fjernbetjening med ledning, har tendens til at blive sammenflettet over tid. Hvis de yngre børn er alene med banen, er der risiko for, at ledningerne fletter sammen, hvilket ikke gør det sjovt at bruge banen. Trådløse fjernbetjeninger gør spillet sjovere, da man kan bevæge sig frit omkring banen uden at skulle tænke på ledningerne. Dette er især godt, hvis man hurtigt har brug for at rette en bil, der er kørt ud af banen.

En anden ting, man skal overveje, er prisen. Når det kommer til børnelegetøj, anbefaler vi ofte, at du køber premium-produkter, da det ofte kan betale sig i det lange løb, fordi de har en længere levetid. Med gadgets, som børnene selv leger med, er det dog ikke sikkert, at det altid kan betale sig. Børn er ofte uforsigtige, når de leger. Overvej derfor, hvor mange penge du vil bruge på en racerbane, da der altid er risiko for, at den går i stykker på grund af dårlig håndtering.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com