Den bedste klapvogn: Bedst i test 2024

Hvis man går omkring sit eget hjem, er en ret stor, robust og hyggelig klapvogn oftest at foretrække. Når man er på rejsende fod, er der derimod andre egenskaber, som kommer først. Alle børnefamilier bør have en klapvogn hjemme. Uanset om man rejser meget eller lidt, vil der altid være situationer, hvor man er nødt til at tage klapvognen med sig et eller andet sted hen. En vogn, som er let at klappe sammen og fremfor alt let at bære, er guld værd i sådanne situationer.

De 5 bedste klapvogne 2024

Vi har testet et stort antal forskellige klapvogne som kan købes på markedet. Herunder anmelder vi de fem klapvogne, vi synes bedst om lige i øjeblikket. Vi har udvalgt 5 vogne fra lidt forskellige prisklasser, så der er noget for alle. Alle vognene på listen har det tilfælles, at de er relativt lette, kan klappes sammen og er lette at tage med, når man skal ud og rejse.

1. Baby Jogger City Tour 2

 • Testvinderen
 • Utroligt behageligt sæde
 • Høj kvalitet hele vejen igennem
 • Masser af opbevaringsplads

Dette er en klapvogn, som har vundet flere priser for bedste produkt i forskellige test. Vi kan virkelig godt forstå hvorfor. Dette er en prisvenlig klapvogn af allerhøjeste kvalitet. Denne vogn kombinerer flot design med funktionalitet på en måde, som burde få alle konkurrenter til at blive misundelige. Når man har pakket denne vogn sammen, er den meget lille. Takket være, at den også vejer meget lidt, er dette produkt meget smidigt at tage med, noget der gør den til den ideelle klapvogn. Der medfølger også en flot lille firkantet taske, som klapvognen utroligt nok passer perfekt i.

Denne klapvogn har fire punkteringsfrie hjul som ruller smidigt, både hvis man skubber lige ud eller laver skarpe sving. Både fodstøtten og ryglænet kan justeres så man kan justere efter barnets behov i øjeblikket. Bagtil er der masser af opbevaringsplads, hvor man faktisk kan laste overraske meget i. Der medfølger endda også en stor baldakin som giver maksimal beskyttelse mod f.eks. solen. En af vores favoritting med denne vogn er, hvor bekvem sædet føles. En bekvem siddeplads hjælper virkelig med at holde barnet roligt, selvom man er ude og gå i længere tid.

2. Beemoo Easy Fly 3

 • Prisvenlig
 • Stabil
 • God liggeposition

En flot og prisvenlig vogn fra den pålidelige producent Bemboo. Perfekt at tage med sig på rejsen, da den ikke vejer meget. Når klapvognen er blevet fældet sammen til en lille pakke, går den enkelt ned i den medfølgende transporttaske. På grund af dets stel i aluminium holdes vægten nede samtidigt som vognen stadig føles meget stabil og holdbar. Vognen har et fempunktsbælte som gør, at barnet sidder stabilt på plads. Barnet ser også ud til at sidde vældigt bekvemt og rart takket være nakkestøtten og det godt polstrede sæde. På trods af den lave pris synes vi, at denne klapvogn også går at bruge til hverdag og ikke bare på rejse. Både fodstøtte og ryglæn kan justeres. Vi kan specielt godt lide liggepositionen som gør, at barnet får en mulighed for at hvile sig, hvis man er ude på længere rejser.

3. Cybex Eezy S Twist

 • Eksklusiv
 • Roterbar siddedel
 • Dæmpende hjul
 • Høj kvalitet på alle detaljer

Dette er klapvognen for den, som vil have det allerbedste. Det er en af de bedste klapvogne vi har testet. Denne sulky er egentlig ikke bare for rejser, men er passende til at bruge oftere end det. Takket være, at den er i letvægt og kan foldes helt sammen, er den ideel til at tage med på rejser, korte så vel som længere. Noget, som vi specielt synes om med denne vogn, er de store dæmpende hjul. Klapvognen dæmper stød vældigt behageligt uanset hvilket underlag man kører på. Dette gør en hver gåtur til en behagelig fornøjelse.

Den måske største finesse med denne vogn er, at siddedelen kan rotere 360 grader. Man kan derfor med en enkelt indstilling vælge om vognen skal have form af en mere traditionel sulky eller om man ønsker, at barnet skal sidde rygvendt, så han eller hun ser mor eller far, når I skubber klapvognen. Dette er en meget god detalje som giver ekstra tryghed for barnet, men til tider også til os forældre som vil have lidt ekstra opsyn. Denne vogn holder topkvalitet hele vejen igennem. Hvis man ikke synes prisen er en ulempe, er dette garanteret et godt køb.

4. GB Pockit Air All terrain klapvogn

 • Vejer meget lidt
 • Den smidigste at tage med på rejse
 • Lav pris

Dette er den perfekte klapvogn for dem, som prioriterer mobilitet og smidighed. Denne vogn er en af de tyndeste, vi har testet. Resultatet bliver, at den kan foldes sammen til en lille firkantet pakke. Vægen er kun 4,7 kg. Komfortmæssigt er dette ikke den mest bekvemme klapvogn, vi har testet, så til hverdag skulle vi anbefale en lidt mere rar klapvogn. Til rejse og kortere gåture fungerer denne klapvogn dog ganske udmærket. Takket være et tyndt ryglæn foretrækkes denne klapvogn faktisk på varme sommerdage eftersom den er så luftig. På trods af, at dette produkt har en uovertruffen lav pris, føles den faktisk rigtig holdbar. Vi tror, at denne klapvogn vil kunne være med os på mange rejser fremover.

5. Filikid Resesulky

 • Billig
 • Let at folde sammen
 • Let at bære

Dette er den praktiske rejsesulky med den lave pris. Der findes produkter på markedet, som er lidt billigere, men vi har ikke fundet nogen som står distancen. Denne vogn fra Filikid holder dog en acceptabel kvalitet og til denne pris kan man ikke kræve mere. Dette er en uhørt smidig og let klapvogn. Vognen kan foldes sammen bare med én hånd, enkelt og perfekt for småbørnsforældre som aldrig har hænderne fulde. Denne vogn har det meste man kan begære, fodstøtte og ryglæn som kan foldes ammen, baldakin som beskytter mod sol og vind mm. Dette er måske ikke en vogn, vi skulle bruge dagligt. Som rejseklapvogn eller som ekstra klapvogn får denne billige vogn karakteren UG!

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com