Den bedste tudkop: Bedst i test 2024

En tudkop er et godt produkt for børn, som skal begynde at drikke selv. Koppen er en god overgang fra sutteflasken og et godt skridt, inden børnene er modne til at drikke fra almindelige glas. En god tudkop er sikker at drikke af og går ikke i stykker, når den ryger på gulvet. De fleste tudkopper i dag har spildstop, så væsken ikke havner på gulvet eller andre uønskede steder. Herunder har vi set nærmere på nogle kopper som vi synes fungerer rigtig godt.

De 5 bedste tudkopper 2024

Vi har gransket og testet et stort antal tudkopper på markedet. For neden anmelder vi de fem kopper, som vi bedst kan lide i øjeblikket. Vi har forsøgt at fremhæve kopper med lidt forskellige fordele for at I skal kunne finde en kop som passer til lige netop jeres behov. Selvom om prisen på kopperne varierer noget, er alle dem vi har valgt, prisvenlige. Man skal absolut ikke behøve at spendere en formue på et så enkelt produkt som en tudkop.

1. Tommee Tippee tudkop

Den bedste tudkop Tommee Tippee
 • Bedst i test
 • Lækagefri
 • Rart at holde i
 • Høj kvalitet

Det her en meget kvalitativ og fin tudkop som kan købes i flere forskellige farver men med samme geniale design. Denne tudkop har en todelt ventil som er effektiv at drikke af, samtidigt som man undgår at spille. Faktum er at man kan ryste koppen så meget man vil uden at indholdet løber ud. Man kan faktisk vende koppen fra Tommee Tippee op og ned uden lækage!

Dette er en rigtig god tudkop, som er stabilt og behageligt at holde i. Denne kop klarer at blive brugt dagligt og kan gå i opvaskemaskinen.

2. NUK Nature Sense Tudekop

 • Den bedste kop for udflugten
 • Superrobust
 • Meget let at tage fat i

Dette er superrobust tudkop som derfor er specielt passende til at tage med sig på udflugt. Denne kop kan klare at blive tabt uden at den tager skade. Eftersom koppen er lavet i polyproen, tåler den stød og slag, og den står selvfølgelig imod, hvis barnet skulle begynde at tygge på den. Det er også praktisk at koppen har clips så man enkelt kan sætte den fast i tøj eller på en taske.

Dette er robust brugskop som er fri for BPA og den kan indeholde 230 ml væske.

3. Philips Avent Natural Træningskop

 • Smart design
 • Modvirker kolik
 • Robust og let at tage fat i

Denne tudkop fra Philips er helt klart den bedste, vi har testet. Den har uovertruffen design og en masse egenskaber som hjælper dit barn. Denne kop har faktisk et supersmart design som modvirker kolik hos barnet ved at lede luft væk, så den ikke følger med ned i barnets mave, godt arbejde Philips!

Denne kop har et par rigtig store håndtag (som endda kan tages af) som er meget rare at holde i, hvilket gør at barnet selv kan drikke fra koppen uden at tabe grebet.

Dette er en god tudkop som kan bruges hver dag og den kan let vaskes i opvaskemaskine. Den er sikker og fri for BPA.

4. Twistshake tudekop 230 ml

 • Let at bruge for barnet
 • Superblød tud og håndtag
 • Kan presse bær og frugt i koppen

Dette er endnu en glimrende tudekop for børn som skal lære at drikke selv. Både håndtag og tud på denne kop er lavet af superblødt materiale. Derfor er den let og rar at holde i samtidigt som at det også er sikkert at drikke fra den uden risiko for at tandkødet skades. Denne kop er også spildfri, noget der selvfølgelig værdsættes af os forældre når barnet selv skal drikke.

Dette er ikke en helt almindelig tudkop, for den har også en sjov funktion som vi virkelig sætter stor pris på. Dette produkt kan nemlig lave drikke af bær og frugt. Man lægger bare de bær eller frugter i, som man gerne vil have med og tilsætter vand, og så kan man presse saften ud af frugterne direkte fra koppen med hjælp af den lille frugtblender. Denne sjove kop findes i et stort udvalg af farver, så det er let at finde en variant der passer lige til dig og dit barn.

5. Everyday Baby tudkop glas 150 ml

 • I glas
 • Afgiver ingen partikler
 • Anti-kolik-ventil

Denne kop er lavet af glas, som har den store fordel, at materialet aldrig kan afgive nogle emner. Plast kan jo f.eks. afgive små mikropartikler som man i dag ikke ved, hvordan påvirker helbredet på lang sigt. Koppen er så tynd, og på trods af materialevalget vejer den ikke alt for meget. Denne tudkop er endda også dækket med silikone, som beskytter den, så den ikke går i stykker og silikone er endda også rart at holde i.

Dette er en kvalitetskop som har en lidt højere pris end mange andre kopper på markedet. Til gengæld får man en sikker og god kop af glas. Denne kop kan vaskes i opvaskemaskinen og kan bruges i mikrobølgeovnen. Koppen er let at drikke af og den spilder ikke. Derudover er der en smart ventil som modvirker kolik.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com