Bedste bidering: Bedst i test 2024

bidering

Børn og babyer kan lide at udforske ting omkring sig ved at komme dem i munden. Det er deres naturlige måde at teste en ukendt verden. Af denne grund er det godt at give børn ting, de kan komme i munden, såsom en pålidelig bidering.

Bideringen har også en medicinsk funktion, da den masserer tandkødet, hvilket kan lindre kløe og ømhed i tandkødet, der kan opstå, når tænderne vokser.

De 4 bedste bideringe 2024

Vi har gennemgået og testet en række bideringe. Nedenfor har vi listet de fem bedste bideringe og bidelegetøj i øjeblikket.

1. Sophie The Giraffe

 • 100% naturgummi
 • Ikke-giftig farve
 • Verdens mest populære bitlegetøj?

Sophie The Giraffe er et velkendt bidelegetøj, der har eksisteret i lang tid. Der er god grund til, at dette produkt er så populært (allerede solgt ca. 50 millioner eksemplarer), fordi det er helt naturligt lavet af 100% naturgummi. De farvede detaljer på bidelegetøjet er håndmalet med en spiselig og fuldstændig giftfri farve. Vi synes også, at det er det bedste bidelegetøj, fordi det har den perfekte blødhed til at bide i og selvfølgelig også, fordi både børn og vi voksne kan lide det charmerende design.

Dette produkt er naturligt og trygt at bruge. Der er heller ingen risiko for at det går i stykker, så du kan snildt lade din nyfødte bide på dette legetøj. En sjov detalje, som de yngre børn elsker, er, at Sophie piver, når man trykker på hendes mave.

2. Bidelegetøj Mumi, naturgummi

 • Vækker stor interesse hos børn
 • Ring i naturgummi
 • Blødt udstoppet dyr med rangle

For alle os, der elsker Mumi, er dette den mest charmerende bidering, man kan få. Selve bideringen er lavet af naturgummi, som barnet frit og trygt kan bide i. Den bløde mumi-trold holder ringen. Dette charmerende udstoppede dyr er let for barnet at holde på. Mumi-trolden er let at gribe og meget attraktivt at holde og klemme på. Når du ryster Mumi-trolden lidt, hører du en raslende lyd, der vækker barnets opmærksomhed.

Fordi denne bidering er så indbydende, er der en god chance for, at babyen ofte vil bruge den.

Vi har lagt mærke til, at ikke alle bideringe er gode, fordi babyen ikke kan bide på bidelegetøjet for tandhygiejne. Så det er dejligt med en bidring, der er sjovt nok til, at barnet vil lege med den og bide i den. Derfor er mumi-bidelegetøjet virkelig godt lavet. Produktet er fri for PVC og BPA. Det udstoppede dyr er let at vaske i hånden.

3. Silli Chews Bidelegetøj Blue Donut Bleu

 • Fødevarecertificeret silikone
 • Sjovt design
 • Designet til at klø et irriteret tandkød

Dette er en sjov bidring, der virkelig fanger ens opmærksomhed. Den ligner en lækker doughnut. Dens farverige og indbydende design betyder, at barnet hurtigt kommer den i munden, hvilket naturligvis er positivt, eftersom produktet er lavet til oral sundhed. Teksturen gør det nemt for barnet at gribe fast og lindrer kløende tandkød, når tænderne er på vej.

Denne certificeret silikone bidering er lidt blødere end andre bideringe, vi har testet. Det er svært at sige, hvilket materiale der passer bedst til din baby, men det føles som om, at dette legetøj er meget rart at bide i.

4. Redbox Musikalsk Bidering med Nøgler

 • Super sjovt!
 • Lyd- og lyseffekter
 • Bidevenlige nøgler

Da vi så denne bidering, blev vi nødt til at teste den. Bideringen har tre bidevenlige nøgler i farverige farver. Men, hvad der virkelig gør den populær hos børn er, dets forskellige knapper. Hver knap har sin egen lyd. Det kan for eksempel være lyden af ​​en latter, en bil eller en lille sang. De forskellige lyde får barnet til at boble af latter og nysgerrighed. De forskellige effekter får barnet til at holde godt fast i sin sjove bidering.

Dette er et sjovt og sikkert legetøj af producenten Redbox, der har over 30 års erfaring i fremstilling af produkter til børn.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com