Bedste babygynge: Bedst i test 2024

babygynge

Det kan være meget beroligende at sidde i en gynge, selv for din baby eller lille barn. For barnet kan en fysisk gynge være en måde at slappe af og føle sig tryg på. Når barnet bliver lidt ældre, kan den gyngende bevægelse også træne motoriske færdigheder, balance og kropskontrol. Hvis du vil have en gynge til dit barn, er det vigtigt at vælge en, dit barn sidder godt fast i. Små børn kan let vælte, fordi en stor del af deres vægt er koncentreret omkring hovedet og overkroppen. Derfor skal du vælge en gynge, der har et meget sikkert sæde, helst med bælte eller sele.

De 4 bedste babygynger 2024

Vi har testet og vurderet en række babygynger. Nedenfor har vi listet fire gynger, vi anbefaler i øjeblikket. Gyngerne nedenfor er i lidt forskellige prisklasser, men de har alle det til fælles, at de giver god værdi for pengene. En god babygynge er en gynge af god kvalitet, som kan bruges i flere år. Gyngen skal helst kunne arves mellem søskende. Gyngen skal selvfølgelig også være både sikker og behagelig for babyen at sidde i.

1. Hörby Bruk Babygynge Eksklusiv

Dette er en virkelig robust og sikker gynge fra den velkendte svenske producent Hörby Bruk. Denne gynges plastik føles betydeligt tykkere end mange af de andre gynger, vi testede, hvilket får os til at tro, at gyngen holder i mange år. Gyngen passer til alle typer af gyngestativer.

Selve sædet på denne gynge er ekstra højt, så den er velegnet til selv de mindste børn. En god sikkerhedssele er inkluderet, hvilket betyder, at barnet sidder godt fast i en og samme position. Gyngen er lavet af et materiale, der er UV-resistent, hvilket naturligvis er en enorm fordel i forhold til de gynger, der ikke er. Den bliver derfor ikke bleget af solen, når den hænger udendørs.

2. Plasto Babygynge

Dette er et klassisk babygyngedesign fra Plasto. Det er en simpelt, men faktisk meget robust gynge. Gyngen føles som om, at den kan holde i mange år, før den går i stykker. Det bedste ved denne gynge er prisen. Du får en slidstærk gynge til en meget lav pris, hvad mere kan man bede om?

Denne gynge har et simpelt og genialt design, der får barnet til at sidde godt fast, men også behageligt.

3. Smoby Gynge & Babygynge 2in1

Dette er den dyreste gynge på vores liste. Men med hensyn til, hvad du får for pengene, er Smobys gynge dog ganske overkommelig i pris. Denne babygynge er så smart, at den kan omdannes til en normal gynge, når børnene bliver ældre. Vi kan godt lide børneting, der kan bruges i mange år, da det er godt for både miljøet og tegnebogen. Både reb og sæde på denne gynge føles robust og holdbar. Sædet er behageligt at sidde på, og selve babystolen får barnet til at sidde godt fast.

4. Oliver & Kids Babygynge

Dette er en sød lille babygynge fra Oliver & Kids. Gyngen har alt, hvad man kan bede om samt en stærk rød farve, som børn og voksne kan lide. På trods af sin lave pris føles den rigtig sikker og holdbar af en lille babygynge at være. Gyngen kommer med en bøjle, så man er sikker på, at barnet sidder godt fast. Rebene føles også meget holdbare. Thumbs up.

Der er mange fordele ved at gynge

Det kan være lidt skræmmende for et barn at gynge i starten. At lade dit barn gynge selv i en ung alder, kan gøre barnet mere modigt som voksen og give ham eller hende mere selvtillid. Når det lille barn gynger, selvom det er lidt skræmmende, lærer han eller hun, at hastighed og bevægelse ikke behøver at være farligt. At gøre ting, man synes er skræmmende, opbygger selvtillid, hvilket gør barnet mere modig resten af ​​livet.

Når barnet bliver ældre, kan han eller hun selv gynge. Når barnet lærer at kontrollere hastigheden ved hjælp af kroppens bevægelser, trænes motoriske færdigheder. At gynge er også en fysisk aktivitet, der kan være nyttig i andre aspekter af livet. Forskning viser, at fysisk aktivitet, såsom at gynge, giver barnet bedre koncentration i skolen eller nemmere ved at lære nye ting i hverdagen.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com