Bedste Løbevogn: Bedst i test 2024

Når man får børn, bliver det pludselig lidt svært at vedligeholde træningen, som man gjorde før. Det kan være svært at finde tid til f.eks. at tage i fitnesscenter eller til fodboldtræning. Jogging er en forholdsvis nem motionsform, da du faktisk kan tage dit barn med på turen. I så fald skal du dog have en god vogn, der er beregnet til formålet. En almindelig duobil eller paraplyklapvogn kan for eksempel være alt andet end let at køre med. For at kunne træne problemfrit og sikkert bør du i stedet anskaffe dig en såkaldt joggingvogn, som er mere tilpasset formålet.

De 4 bedste løbevogne 2024

Vi har undersøgt en række joggingvogne, der sælges på det svenske marked. Nedenfor gennemgår vi de fire vogne, vi bedst kan lide lige nu. Vi har bevidst valgt vogne fra forskellige prisgrupper, så det bliver let at finde nogen, der passer til din pengepung og dine behov. En god løbevogn skal være sikker og stabil. Det skal naturligvis også give god komfort til passageren, selvom du kører på ujævnt underlag.

1. Baby Jogger Summit X3 Løbevogn

 • Top kvalitet til dem, der ønsker det allerbedste
 • Ekstremt fleksibel og let at håndtere
 • Har god støtte

Dette er en af ​​de bedste løbevognene, du kan få lige nu. Er du villig til at betale ekstra for at få en stilfuld og fleksibel klapvogn i rigtig høj kvalitet og i topklasse, så kan Baby Jogger Summit X3 klart anbefales. Producenten har investeret i at producere en letvægtsvogn, der er ekstremt nem at håndtere og nem at køre med, samtidig med at den føles sikker og stabil.

Denne klapvogn er udstyret med et fempunkts bælte, der let kan justeres op til 120 grader, så du kan tilpasse den, så dit barn sidder helt perfekt. Under vognen er en stor opbevaringskurv, der kan klare en belastning på op til fem kilo. Takket være det faktum, at selve vognen er så let, kan du transportere en masse ting, uden at det føles tungt at køre eller gå med vognen.

Det er en virkelig fleksibel løbevogn, der er designet til at gøre livet som aktiv forælder lidt nemmere. løbevognen er ekstremt nem både at både folde ud og folde sammen. I modsætning til nogle andre løbevogne på markedet, behøves du ikke bruge mange sekunder på, at gøre Baby Jogger Summit X3 klar til brug på løbeturen. Denne vogn har tre meget solide pneumatiske hjul, der sikrer, at turen bliver god og jævn, næsten uanset overfladen.

2. Thule Urban Glide 2 

 • Futuristisk og super let
 • Føles meget sikker
 • Højeste kvalitet

Som altid har Thule en klapvogn, i topklasse, når det gælder design. Denne løbevogn ser meget futuristisk ud og den er meget let. Selvom klapvognen vejer så lidt, føles den stadig meget robust og stabil.

Denne løbevogn er designet med sikkerhed i tankerne. Når du begynder at løbe hurtigere, så er det naturligvis nødvendigt at have en klapvogn, du stoler 100% på. Vi føler os helt trygge med denne joggingklapvogn fra Thule, når vi er ude at løbe. Løbevognen ermeget stabil og nem at styre. Derudover har den en håndbremse på styret, der gør, at du føler, at du har fuld kontrol over vognens hastighed i alle positioner.

Når løbevognen bruges til at gå, er forhjulet helt bevægeligt, hvilket betyder, at du kan vende og dreje vognen præcis, som du vil, næsten uden besvær. Når det er tid til at løbe, låser du forhjulet og på den måde får klapvognen et helt stabilt forløb, der får det til at føles meget sikkert, selvom du løber lidt hurtigere.

Sædet på denne klapvogn er justerbart i flere positioner. Du kan folde det næsten helt fladt sammen, så barnet kan ligge og sove mens du løber. Det kan være svært at tro, at det vil være muligt at løbe, mens barnet sover, men takket være den kompetente affjedring er det faktisk muligt at løbe hurtigt, uden at det i væsentlig grad påvirker barnets komfort. Godt arbejde Thule!

Hvis du holder meget af at løbe og ønsker det bedste for dig selv og dit barn, kan vi virkelig anbefale denne fantastiske løbevogn, der er gennemtænkt selv ned til mindste detalje. Den eneste ulempe ved denne vogn er dens relativt høje pris. Du får dog en helt fantastisk løbeløbevogn i høj kvalitet for pengene.

3. Hauck Runner 2 Aktivitetsvogn

 • Prisvenlig
 • Ekstremt dæmpende pneumatiske hjul
 • Stor beskyttelseshætte med reflekser

Hauck laver normalt gode produkter til lave priser. Heldigvis er denne løbevogn ingen undtagelse fra det princip. Her har Hauck udviklet en god løbevogn, som vi vil mene, er rigtig billig, taget i betragtning af hvad du får for pengene. For en beskeden sum får du en stabil og solid løbevogn, der holder til mange skønne løbeture med dig og dit barn.

Denne vogn er udstyret med pneumatiske dæk, som faktisk giver en fantastisk dæmpning. Uanset hvilken overflade du kører på med denne barnevogn, giver de store hjul barnet en god kørekomfort uden unødige bump på vejen. Ifølge producenten er den fremragende at bruge off-road.

Den store cabriolet top er også værd at nævne. Den beskytter effektivt barnet mod alt fra sol og vind til kulde og sne. Der er også ventilationskanaler, der forhindrer, at det bliver for varmt i klapvognen. Dette er et produkt med høj komfort både for den lille passager men også til dig, der ønsker at gå eller løbe med klapvognen.

4. Beemoo Sport Kombo Løbevogn

 • Det bedste valg til et lavt budget!
 • Overraskende kompetent lille vogn
 • God dæmpning med lufthjul

Da vi første gang så prisen på denne løbevogn fra Beemoo, tænkte vi, at den ikke ville være værd. I betragtning af at prisen kun er en brøkdel af mange af de andre klapvogne her på vores liste, havde vi ikke de store forventninger til dette produkt. Derfor er det især sjovt at fortælle, at dette faktisk er en god klapvogn. Misforstå os ikke, den kan absolut ikke konkurrere med klapvogne, der koster fem eller ti gange så meget. Dette er en klapvogn, der er designet til at være billig, derfor er den også meget enkel og har ingen større funktioner. Det er dog en klapvogn, der føles stabil og let at håndtere.

Hvis du ikke løber hver dag, er denne vogn helt sikkert velegnet til en løbetur i ny og næ. Dette er den absolut bedste mulighed for dem, der ønsker at gøre det så billigt som muligt. Så vidt vi ved, er der ingen anden klapvogn, der er så billig, der klarer sig så godt som denne løbevogn fra Beemoo.

Denne klapvogn har relativt store lufthjul, der giver en meget jævn kørsel, selv på ujævne underlag. Den har også et behageligt sæde, der kan foldes helt tilbage til liggende stilling, hvis barnet skulle have brug for en lur. En stor fordel ved denne klapvogn er hvor lidt den fylder, når du klapper den sammen – perfekt til boliger med pladsmangel. Fempunktsbæltet føles stabilt og sikkert og holder barnet stabilt på plads. Denne klapvogn er faktisk rigtig god taget i betragtning af hvor utrolig billig den er. Godt gået Beemoo!

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com