Bedste badevinger: Best i test 2024

svømmevinger

Svømmevinger gør det sjovere for børn at lege i vandet. Svømmevinger kan også få børn til at føle sig mere trygge i vandet og give dem selvtillid. Under svømningstræning eller leg kan svømmevinger være et godt hjælpemiddel. Svømmevinger må dog aldrig erstatte forældrenes tilsyn. Børn skal altid være under opsyn, når de er i vandet. Svømmevinger må aldrig være et sikkerhedsprodukt, og de kan på ingen måde sammenlignes med f.eks. en redningsvest. Vi anbefaler også, at du kun lader dit barn eller børn lege eller svømme, hvor de kan nå bunden, uanset om de har svømmevinger på eller ej. Når det så er sagt, synes vi, at svømmevinger er et fantastisk sjovt legetøj, men også et godt redskab, når de bruges korrekt.

De 5 bedste badevinger for børn i 2024

Vi har undersøgt og testet forskellige svømmevinger af forskellig kvalitet. Nedenfor har vi vurderet fem produkter, vi bedst kunne lide. Selvom nedenstående produkter er i forskellige prisklasser, er de alle til at betale. Et godt par svømmevinger skal selvfølgelig være i stand til at holde barnet oppe i vandoverfladen, så barnet føler sig tryg. Gode svømmevinger skal også sidde behageligt uden at gnave. Selvfølgelig skal kvaliteten også være så god, at de holder over tid, selvom de bruges ofte.

1. Aquarapid Aquaring

Aquarapid Aquaring er svømmevinger af meget høj kvalitet, som er gode til både leg og svømning. Svømmevingerne giver barnet stor bevægelsesfrihed i vandet, samtidig med at de er relativt store og dermed giver en stor opdrift. Svømmevingerne har skumgummi på indersiden for at give mere stabilitet, når du puster dem op, og føles dermed meget mere stabile og sikre i vandet. Vi kan også godt lide, at svømmevingerne ingen mærkbare samlinger har. Disse svømmevinger er simpelthen bare et par ringe, der er behagelige at bruge og have på samt har den bedste funktion.

Disse svømmevinger er holdbare, som barnet forhåbentlig kan bruge mange år frem. Svømmevingerne fås i flere forskellige farver, så det burde ikke været noget problem at finde et par, der klæder dit barn.

2. Swimpy Svømmevinger Bamse

badevinger

De bedste badevinger er dem, som børnene gider at bruge og have på. Disse badevinger fra Swimpy er meget populære blandt de lidt yngre børn. Badevingerne fås i to forskellige versioner: fra 0-2 år eller 2-6-år.

Disse svømmevinger sidder godt og har, hvad vi kan vurdere, en meget god opdrift, når de er fuldt oppustede. Ifølge producenten er produktet af ekstra tyk plastik og har flere luftlommer, så der skal meget til, at de går i stykker. At motivet på dem er flot gør kun badevingerne endnu bedre. Disse badevinger er billigere end de andre, vi har testet, hvilket naturligvis giver pluspoint.

3. Aquarapid Swim-Wings Svømmevinger

Disse svømmevinger fra Aqua rapid er standard prisvenlige svømmevinger. Der er ikke noget specielt ved disse svømmevinger, men de gør deres arbejde, og de gør det godt. De er lette at puste op og tage på. De føles også meget holdbare. Vi har ikke set nogen tendenser til, at de går i stykker efter langvarig brug. Disse svømmevinger kan holde til en vægt på 15-30 kg.

4. Paw Patrol Svømmevinger

Svømmevingerne Paw Patrol var blandt de mest populære hos børn i vores test. Det har højst sandsynligt noget at gøre med de populære figurer, der pryder produktet. Men disse svømmevinger ser også ud til at sidde godt uden at gnave eller være i vejen. Det er to helt almindelige svømmevinge af god kvalitet, der har en relativt lav pris. De er velegnede til børn i alderen 2 til 6 år.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com