Bedste opbevaring til børneværelset eller legerummet: Bedst i test 2024

Når man får børn, bliver det pludselig en reel udfordring at holde sit hjem pænt. For at holde orden er det noget af et must med gode lagerfaciliteter. Ved hjælp af gode møbler og opbevaringsbokse, der kan opbevare en masse legetøj, såsom tøjdyr eller togbanen, er det nemmere hurtigt at rydde op, men også at holde børneværelset pænt til hverdagen.

Som forælder bør du lære dine børn vigtigheden af at rydde op efter sig selv i en tidlig alder. Det har børnene selv gavn af, når de bliver ældre, og det aflaster selvfølgelig også os forældre, hvis vi ikke hele tiden skal hente vores børns legetøj. For at gøre det nemmere for børnene er der en række sjove og lærerige opbevaringsmuligheder, du kan bruge til at hjælpe.

De 5 bedste opbevaringsprodukter i 2024

Vi har testet og gennemgået en række produkter til opbevaring i børne- og legerummene. Nedenfor har vi udviklet og gennemgået de fem produkter, vi bedst kan lide lige nu. Vi har udvalgt produkter fra den mindste kasse til en større opbevaringshylde. Disse produkter kan naturligvis bruges i kombination med hinanden i et og samme rum. Et godt opbevaringsprodukt til børneværelset skal selvfølgelig være holdbart, da det skal kunne holde til, at børnene bruger det dagligt. Et godt opbevaringsprodukt skal se sjovt ud og være nemt at bruge, så det inspirerer børnene til at holde deres eget værelse ryddeligt og pænt.

1. Kids Concept Star Skab

Dette er et rigtig flot designet skab fra Kids Concept, der både opfylder en funktion og bliver en meget flot indretningsdetalje i hjemmet. Dette er et skab lavet af træ, der, selvom det er meget strippet ned i design, også ser lidt drilsk ud. Vi kan godt lide, når du kan finde møbler til børnene, der ser sjove og indbydende ud, men samtidig ikke skiller sig for meget ud fra møblerne i huset generelt. Vi synes, at disse opbevaringsmøbler lykkes med netop det.

Dette er et skab af høj kvalitet, der vil kunne stå i børnenes værelse, mens barnet vokser op. Dette møbel er perfekt til opbevaring af bøger, legetøj, bamser og meget mere. Dette skab fungerer også som et aflastningsområde, når du skal lægge alle børnenes legetøj væk.

Dette fine skab fås i flere forskellige lyse farver.

2. LEGO Opbevaring 8 Design Collection

Lego har en række sjove og stilfulde opbevaringsenheder, der er designet som deres klassiske Legoklodser. Vi faldt for denne pæne lille opbevaringsboks, der kommer i flere forskellige farver. Boksen er designet som en legoklods, udseendet er både legende, men også stilrent og flot. Ved at løfte toppen med de klassiske knopper åbner du kassen op, hvor du kan lægge legetøj væk med mere, så der bliver pænt og ryddeligt på de åbne rum på børneværelset.

3. Alice & Fox Opbevaringskasse

Vi faldt straks for denne fine opbevaringsboks fra Alice & Fox. Vi kan især godt lide de søde små ben, der både løfter looket, men også opfylder en praktisk funktion. Selve silhuetten ligner et lille hus med skorsten. Det du putter i kassen, er helt valgfrit, det passer det meste af tiden, da det er ret rummeligt. Vi synes, det er særligt velegnet til at have bøger i!

4. Done by Deer Opbevaringsposer 3-pak

Done by deer har udviklet et sæt med tre praktiske opbevaringskurve i forskellige størrelser, der passer perfekt ind i legerummet. Hvad du putter i kurvene, vælger du selv, men de egner sig til alt fra tøj til bamser eller legetøj. Kurvene er relativt svære at ødelægge, så det er godt, at børnene selv bruger dem til hverdagsbrug. Da kurvene fås i forskellige farver, kan du lade børnene vælge, hvilken farve de ønsker til netop deres værelse. God kvalitet og relativt lav pris!

5. Cam Cam Copenhagen bænk med opbevaring

Dette fine lille møbel fra den danske producent Cam Cam Copenhagen udfylder to funktioner i én. Møblet tilbyder opbevaring, men er også et sæde. På den måde sparer du plads i hjemmet, samtidig med at du får en boks, der er nem selv for børnene at gemme deres mange legetøj i.

Dette møbel har et tidløst design, der gør, at det passer godt ind i ethvert hjem. Dette møbel er prisen værd, fordi det vil kunne bruges til opbevaring, selv når børnene er blevet lidt for store til at sidde på det.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com