Bedste trampolin: Bedst i test 2024

Bedste trampolin

Der er få tricks, der er lige så effektive til at give børn både glæde og fysisk aktivitet som at få en trampolin. Langt de fleste børn elsker at hoppe på trampolinerne i timevis. Med en trampolin i haven bliver du hurtigt populær både blandt dine egne børn, men også blandt kvarterets børn.

De 5 bedste trampoliner i 2024

Vi har gennemgået og testet en lang række forskellige trampoliner til børn (de største er også gode for voksne at bruge). Nedenfor gennemgår vi de fem muligheder, vi bedst kan lide lige nu. Vi har fundet trampoliner frem i forskellige størrelser og fra forskellige prisklasser, så der er noget, der passer til dine behov og din pengepung. En god trampolin skal have god affjedring, den skal opretholde en høj kvalitet, så den kan bruges i mange sæsoner. Trampolinen skal selvfølgelig også være sikker og have god kantbeskyttelse og sidebeskyttelse, hvis det er nødvendigt.

1. BERG 430

 • Eksklusiv pro måtte
 • Stor og rummelig
 • Højeste kvalitet

Dette er en virkelig professionel trampolin til dig, der ønsker det allerbedste. Denne trampolin er virkelig stor og af højeste kvalitet. Inkluderet i købet er der store beskyttelses cover, der forhindrer hopperne i at falde ud. Dette er det bedste valg, hvis trampolinen er planlagt til at blive brugt meget og ofte, da dette produkt vil kunne vare år efter år. Med denne trampolin i haven vil børnenes legekammerater komme på besøg ofte. Dette tæppe er virkelig professionelt, så der er intet, der forhindrer os voksne i at bruge det fra tid til anden.

Dette produkt har ekstremt god afvisning, forskellen er ret stor, hvis den sammenlignes med lidt billigere modeller. Dette er dog ikke en trampolin for alle, da den koster meget. For mere almindelig leg findes der andre muligheder, der er venligere for tegnebogen. Hvis du vil have det bedste, er dette produkt at anbefale!

2. Salta Premium Edition 251cm

 • Overkommelig mellempris
 • Meget holdbar
 • God kantbeskyttelse overalt

Dette er en rigtig god trampolin i mellemprisklassen, der giver et meget professionelt indtryk. Produktet føles meget stabilt, selvom du hopper meget og hårdt. Kantbeskytterne er virkelig høje og dybest set umulige at springe over. Alle dele af produktet føles meget holdbare, så vi forventer, at denne trampolin kan bruges sæson efter sæson.

Noget, vi især kan lide ved dette produkt, er, at kantbeskytterne er så tykke og omfattende. Nogle gange har fjedrene en tendens til at være i det fri på visse trampoliner, noget der kan forårsage skade, hvis du falder på dem. Men i dette produkt er fjedrene godt dækket til.

3. Pinepeak Trampolin inklusive Rektangulært Sikkerhedsnet

 • Pladsbesparende form
 • Stort net med lynlås
 • Stige inkluderet

Dette er en stor og cool rektangulær trampolin, der imponerer. Til en relativt lav pris får du et rigtig godt produkt, der vil give en masse timers underholdning i sommersæsonen. Når vejret bliver værre, kan nettet let tages af og lægges væk.

Dette produkt har et stort og godt sikkerhedsnet, der åbnes med lynlås. Når du er kravlet op på måtten, skal du blot lukke lynlåsen indefra, så er du beskyttet mod at falde af. Der medfølger også en lille stige, der gør det nemt at kravle op på måtten. Et plus for tæppets form, som vi synes gør det nemmere at placere på grunde, hvor du ikke har for meget plads til rådighed.

4. EXIT Trampolin Silhouette

 • Overkommelig budgetmulighed
 • Stort net med UV-beskyttelse
 • Ramme i massivt stål
 • Billig i forhold til konkurrenternes muligheder

Dette er den bedste billige trampolin vi har testet. Til en pris, der er lav, i forhold til de fleste andre lidt større trampoliner på markedet, får du et produkt, der er robust og kvalitativt. Hvis du vil have en budgetmulighed, der stadig er næsten lige så stor og sjov som de større produkter, er dette et givet valg.

Den tykke stålramme føles som om den kan modstå det meste af det, du kan udsætte den for. Stilladset og rammen er pulverlakeret og meget modstandsdygtig over for rust. Smart løsning til fodbeskyttelse er tilgængelig. Takket være designet er nettet tæt på måtten, hvilket får det til at føles meget sikkert at hoppe i. Maksimal vægt 100 kg.

5. Trampolin 90 cm

 • For de mindste
 • Indendørs eller udendørs
 • Lav pris

Dette er en klassisk trampolin, enkel i sin udførelse, men meget sjov for de mindre børn. Produktet har ingen sidebeskyttelse, men på den anden side er den meget lavt. Dette er en god mulighed, hvis du vil have en billig, men god trampolin til de mindste. På trods af sin lave pris har produktet en god kvalitet og er holdbar. Trampolinen kan bruges både indendørs og udendørs.

Special: Trampoline WaterFun WaterFun til trampoliner

Vi kunne ikke lade være med at have dette sjove specielle produkt med. For billige penge kan du få en fantastisk sjov vandspreder, der kan monteres på de fleste trampoliner. Dette legetøj bringer en helt ny dimension til legen. Det bliver lidt som at være i en forlystelsespark og et vandland på samme tid!

Hvis du begynder at blive træt af trampolinen, er dette en god måde at give ny spænding til legen. Et fanatisk sjovt tilbehør, der simpelthen er elsket af børnene.

Pas på din trampolin

For at trampolinen kan være med i mange år, er det selvfølgelig vigtigt, at du er forsigtig med den, det er også vigtigt, at du kigger til den fra tid til anden, så den ikke har nogle skader. En skade kan hurtigt forværres, hvis du ikke gør noget ved det. Skaden kan også medføre, at trampolinen bliver en sikkerhedsrisiko.

Placering

Det er meget vigtigt, ligesom med en rutsjebane, at placere trampolinen på en plan overflade. Hvis det ikke er helt fladt, kan det bære meget på den, derudover kan det være usikkert. Det er også gavnligt, ligesom med en gynge, hvis den kan stå helt eller delvist i skyggen, da langvarig udsættelse for sollys slider på måtten.

Brug

For at produktet skal vare længe, er det vigtigt at fortælle børnene, hvordan man bruger den ansvarligt. At hoppe med sko slider, da det kan bære meget på måtten. Det er også vigtigt at tørre fødderne af, inden du hopper op på selve måtten. Hvis du trækker grus eller jord med dig, slider det meget på produktet, derudover bliver den samtidigt snavset og beskidt.

Opbevaring

Når sommersæsonen er forbi, bliver vejret mere og mere prøvende. Efterårs- og vintervejret slider meget på en trampolin, så den skal ikke opbevares udendørs. Ideelt set burde du sætte hele trampolinen op i et opbevaringsrum eller i en garage. Hvis du ikke har den slags plads, burde du lade rammen være udenfor, mens du tager de mere følsomme dele indenfor.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com