Bedste gyngehest: Bedst i test 2024

En gyngehest er, ligesom en hobbyhest, en rigtig klassiker, der har stået på mange børneværelser, mens man voksede op. Gyngehesten kan blive en kær ven og en pålidelig legekammerat, der altid er klar til at tage en tur. En gyngehest i dag behøver ikke at være designet som en hest, men i dag er der en række varianter af det populære koncept. En god gyngehest skal selvfølgelig være sikker at sidde på og holde over tid. Selvfølgelig skal en god gyngehest også være sjov og behagelig.

De 5 bedste gyngeheste i 2024

Vi har testet en række gyngeheste. Nedenfor gennemgår vi de fem gyngeheste, vi bedst kan lide lige nu. Alle gyngeheste på vores liste er holdbare og sikre. Hvad der kan variere, er størrelse og pris. For at se aktuelle priser og mere information om gyngehestenes mål med mere, kan du klikke på linkene til de butikker, hvor de sælges.

1. Kids Concept Gyngehest Mammut

 • Passer godt ind i de fleste værelser
 • Tåler høj vægt
 • Blød og behagelig pels

Denne gyngehest fra Kids Concept fangede vores opmærksomhed med det samme, da vi så den. Heldigvis skuffede det os ikke. Dette er en rigtig flot gyngehest, der skiller sig ud fra mængden. Den har form som en blød og lunefuld mammut. Gyngehesten står på et fundament af staldtræ. Den er næsten umulig at vælte. Håndtaget er solidt og stabilt at holde. Vi kan godt lide de bløde tekstiler, der skaber en smuk mammut. De bløde farver på denne gyngehest gør det muligt at harmonisk passe ind i næsten ethvert rum.

Denne gyngehest er mere robust end de fleste af de andre gyngeheste, vi har testet. Den holder godt selv for ældre børn.

2. Teddykompaniet Gyngende Lam

 • Stilfuld detalje til værelset
 • Blødt stof, der kan fjernes og vaskes
 • Behagelig at sidde på

Rent udseendemæssigt er dette gyngende lam vores favorit. Heldigvis er dette også en god gyngehest med hensyn til sjov. Selve rammen består af træ, både meds og håndtag føles stabile og sikre. Rammen er dækket af et dunet tekstil, der skal ligne fåreuld. Denne gyngehest er behagelig at sidde på, og alle de børn, vi testede den med, elskede den.

Med denne gyngehest har Teddykompaniet skabt noget, der virkelig kan forbedre indretningen af et værelse, noget der ikke altid er tilfældet, når man køber legetøj. Et plus er også, at du kan tage stoffet af og vaske det i en maskine, noget der forlænger produktets levetid betydeligt.

3. Little Tikes Gyngehest

 • For de mindste børn
 • Holder over tid
 • Tåler at stå udendørs
 • Lav pris

Dette er den billigste gyngehest i vores test. Little Tikes gyngehest er den bedste budgetmulighed for de lidt mindre børn. For relativt billige penge får du en robust lille gyngehest i plastik, der er støbt i ét stykke. En fordel ved denne gyngehest er, at den ikke kræver nogen montering overhovedet, den er klar til brug fra det sekund, du tager den ud af emballagen.

Dette er en klassisk og velprøvet gyngehest. Hvis du køber dette produkt, ved du, hvad du får, det kan vare næsten på ubestemt tid. Da gyngehesten er lavet af plastik, kan den også stå udendørs uden at blive væsentligt påvirket af vejr eller vind.

4. PonyCycle Ride-On Hest

 • Bevæger sig fremad ved hjælp af kontrollerede bevægelser
 • Høj kvalitet
 • Super sjov
 • Øvelse af børns motoriske færdigheder

Dette er ikke en traditionel gyngehest. Dette er noget så fantastisk som en hest, du kan komme fremad på, når du rider den. Ved at barnet laver vuggende bevægelser på hesten, ruller den langsomt og forsigtigt fremad. Børnene elsker virkelig denne gyngehest, fordi legen bliver meget mere realistisk, når du rent faktisk kan bevæge dig på din hest.

Noget, vi virkelig kan lide ved dette produkt, er, hvordan den forener nytte med glæde. Ved at lave kontrollerede bevægelser på hesten øver børnene deres motorik og kropskontrol. Denne hest er af høj kvalitet og kan tåle utallige timers leg. Den er udstyret med en behagelig pude og stigbøjler for at gøre rejsen behagelig. Dette produkts største ulempe er desværre, at den koster meget mere end en traditionel gyngehest.

5. Jabadabado Gyngehest

 • Traditionel gyngehest
 • Lang levetid
 • Sikker at bruge

Dette er produktet til dig, der ønsker en ærlig gammel gyngehest i træ. Jabadabado har en række forskellige designs på sine gyngeheste, de er alle af god kvalitet og er stabile.

Jabadabados gyngeheste er lavet af robust træ. I modsætning til visse andre gyngeheste på markedet har de ingen detaljer, der kan komme af eller blive beskidte. Derfor er dette en gyngehest, der har lang levetid. Hvorfor ikke lade søskendeparret arve det eller beholde det som et minde, når børnene er blevet for store til at bruge det. Vi kan især godt lide de malede detaljer på denne søde gyngehest.

Om bedst-i-test toplisten

Hvordan valgte vi, hvilke gyngeheste der var bedst i test? Vi har kigget på den generelle kvalitet hos en række gyngehesteproducenter. Vi har udvalgt de produkter, som vi mener tilbyder den bedste kvalitet i forhold til pris. Blandt de forskellige producenter har vi så gennemgået og udvalgt de enkelte modeller, vi bedst kunne lide. For os har det været vigtigt at have et bredere udvalg af produkter fra forskellige producenter, så der er en mangfoldighed på vores topliste. Vi har testet de udvalgte gyngeheste for at sikre, at de virkelig lever op til standarden. I vores vurdering har vi lagt stor vægt på, at produkterne er holdbare. Det er vigtigt, at gyngehesten virkelig kan bruges, uden at den bliver slidt på en urimelig måde.

De produkter, vi har valgt, føler vi os overbeviste om, at de vil vare i mange år, selvom de udsættes for intensiv brug.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com