Bedste lær at gå sko: Bedst i test 2024

Et barns første skridt er en stolt og mindeværdig begivenhed i alle forældres liv. Med et par gode sko på fødderne er det nemmere for barnet at tage de første skridt, men også til at fortsætte eventyr på de små ustabile ben. Lær at gå sko (ligesom gåstolen) er specielt designet til at give stabilitet og sikkerhed og hjælpe det uerfarne barn med at holde balance og greb om overfladen.

De 5 bedste lær at gå sko 2024

Vi har testet en række forskellige lær at gå sko, der findes på markedet i dag. Nedenfor har vi udvalgt fem favoritter, som vi har været meget tilfredse med. Et godt par at lær at gå sko skal give stabilitet til babyens små fødder. De skal selvfølgelig også være behagelige og lette at tage af og på. Det er også af stor betydning, at sålen giver et godt greb mod overfladen, så der ikke er risiko for, at barnet falder og slår sig.

1. Kavat Edsbro XC

Dette er en hård og holdbar sko fra den gamle velkendte producent Kavat. Denne sko ser virkelig solid ud, og det er den også. Med et smudsafvisende ydre kan denne modstå enhver udendørs leg. Noget vi især godt kan lide ved denne model er dens ekstra store åbning. Takket være åbningen er det meget nemt at få skoen af ​​og på, på få sekunder og det er selvfølgelig en stor fordel, hvis du har et utålmodigt barn, der ikke kan lide for meget bøvl. Takket være, at skoene er så nemme at tage på, kan du bruge dem hver dag uden problemer.

Denne model har en god og tyk ydre gummisål, men også en god og elastisk indersål. De to såler giver barnet den bedst mulige komfort. Takket være, at skoene er behagelige både at have på og at gå i, øger du chancen for, at barnet hurtigere kan klare at gå selv.

2. PAX Gram Leopard

Pax er en skofabrikant, der har eksisteret i meget lang tid, og derfor sætter vi altid ekstra høje krav til deres sko. Heldigvis fortsætter Pax med at levere. De har en række forskellige lær at gå sko. Denne gang testede vi denne leopardmønstrede lækkerbisken. Du kan dog være sikker på, at de andre modeller også har den samme høje kvalitet som dette særlige par.

Når du køber et par lær at gå sko i læder fra Pax, skal du betale lidt ekstra i forhold til de billige alternativer. Pax stemplet er dog noget, der garanterer, at du får et par virkelig holdbare sko med den bedst mulige funktion.

Disse sko har et flot leopardmønstret ydre af læder. Takket være det faktum, at det er snørrebånd og ikke velcro, ser skoene virkelig flotte og sofistikerede ud. Sålen på disse sko har et fint mønstret og sikrer, at friktionen er minimal. Sålen er meget stabil mod underlaget gør, og det gør, at vi som forældre føler os meget trygge, når børnene tager deres første skridt.

3. Bisgaard Lær At Gå Sko Nude

Dette er et par kvalitetssko lavet af ægte læder. Skoene fås i flere farver, så det er nemt at finde noget, der passer til alle små legesyge børn. Sålen er lavet af rågummi og er helt skridsikker. Faktum er, at den føles som sålen med den mindste friktion, vi har testet hidtil. Det fine ved disse sko er også, at de har et par let håndterlige velcroremme. Snørebånd kan bestemt være flotte, men velcrobåndene gør det meget lettere, især hvis du ofte bruger skoene. Denne lær at gå sko kombinerer funktion og udseende på en meget god måde. En god og prisvenlig sko, som vi virkelig kan anbefale!

4. Jacadi T-Bar lær at gå sko

Da vi første gang så denne serie med lær at gå sko fra Jacadi, var vi helt solgt. Disse er luftige og virkelig stilfulde og yndige sko til de små. Denne model er sporty af udseende og den fås i flere lækre farver. Vi valgte denne model med en sål i en stærk grøn farve – virkelig flot! Heldigvis er disse sko ikke kun stilfulde, de er faktisk også rigtig gode. Denne model koster meget mere end mange af konkurrenternes alternativer. Vi kan dog konstatere, at de er alle pengene værd, hvis du vil det allerbedste for dit barn. Dette er en stabil og elastisk sko, der er perfekt at lade dit barn tage sine første skridt i. Takket være skoens åbne design og velcrobånd, er den let at tage af og på, på få sekunder.

5. Path Elastic Første Rulleskoer 

En rigtig lækker sko lavet af læder i høj kvalitet. Denne sko fås i flere forskellige flotte farver, så det er nemt at finde noget der passer. Denne sko har snørebånd, der højner skoens æstetik, men samtidig er der også et velcrobånd, der gør skoen nem at tage af og på. Sålen er blød og let, hvilket gør hele skoen nem at gå med samtidig med at den er blød at gå i og giver den bedste komfort. Dette er en eksklusiv sko, som vi synes er prisen værd.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com