Bedste sikkerhedsgitre: Bedst i test 2024

Sikkerhedsgitter

At føle, at ens barn er i sikkerhed i ens eget hjem, er naturligvis et af de mest basale behov, forældre har. Når børnene er små, kræves der ofte mange foranstaltninger i hjemmet for at kunne føle, at børnene er i sikkerhed uden at skulle holde øje med dem konstant. Det er umuligt at undgå mindre ulykker derhjemme, men med et eller flere sikkerhedsgitre i hjemmet kan du afskærme dit barn fra områder, hvor du forudser, at en katastrofe kunne ske. Sikkerhedsgitre kan for eksempel bruges til at lukke døre eller afskærme farlige genstande i hjemmet.

De 4 bedste sikkerhedsgitre i 2024

Vi har testet en række sikkerhedsgitre. Nedenfor gennemgår vi de fire sikkerhedsgitre, vi anbefaler lige nu. Alle sikkerhedsgitre er sikre og meget effektive i deres respektive områder. Vi har valgt sikkerhedsgitre i lidt forskellige prisklasser, så du er velkommen til at klikke på nedenstående links for at se priser og afgøre, hvilket​​ sikkerhedsgitter der er inden for dit budget.

1. BabyDan Danamic Sikkerhedsgitter

 • Stabil
 • Lav pris
 • Presmonteres

Dette er et rigtig godt gitter, der har en overraskende lav pris. Dette gitter føles meget stabilt og sikkert, når det er monteret. Vi kan godt lide, at det har en fjedermekanisme, så du behøver ikke at bore eller skrue, når du fastgør det. Vi kan heller ikke se, at det efterlader mærker, når det flyttes eller fjernes. En fordel er også, at sikkerhedsgitteret praktisk talt er umulig for et lille barn at åbne, hvor det for voksne er nemt. Som voksen kan du hurtigt åbne gitteret med den ene hånd, hvis du ved, hvordan du gør. Gitteret kan åbnes både indad og udad, hvilket naturligvis gør det let at håndtere, uanset hvor det er placeret i hjemmet. Kan også udvides og forlænges ved hjælp af tilbehør, du kan købe fra producenten.

2. Troll sving- og foldegitter 100 cm

 • Fremstillet i Sverige
 • Grundigt testet
 • Af birk

Dette er et gitter med et simpelt designet. Vi sætter pris på enkelheden, da det gør det nemt at bruge og opsætte. Troll er et svensk-produceret produkt til en uovertruffen lav pris. Eftersom gitteret er designet og fremstillet af en pålidelig svensk producent, ved du. også, at du får et produkt, der opretholder en meget høj sikkerhedsstandard. Når gitteret er fastgjort, kan du føle dig tryg ved, at det er stabilt, sikkert og holdbart.

Gitteret, vi testede, er lavet af nordisk birk, og vi synes denne model er rigtig flot. Farven er vandbaseret for barnets sikkerhed. Både lim og maling er helt giftfri, hvilket er betryggende.

3. Hauck AutoClose N Stop Sikkerhedsgitter

 • Smart magnetlås
 • Velegnet til trapper
 • Du behøver ikke at bore huller i væggen

Dette er et robust babygitter, der kan åbnes i begge retninger. Dette sikkerhedsgitter har en unik løsning med en magnetlås, der sikre, at det altid automatisk lukker. Der er en visuel indikator på gitteret, der fortæller dig, om gitteret er låst eller åbent, hvilket virkelig værdsættes så man altid er sikker på, at sikkerhedsgitteret er låst ordentligt. Sikkerhedsgitteret er udstyret med en visuel indikator, der lyser rødt når gitteret er åbent og grøn når det er lukket.

Sikkerhedsgitteret er let og hurtigt at montere, helt uden at bore huller i dine vægge. Dette sikkerhedsgitter er f.eks. velegnet til trapper. Vi sætter også pris på, at det er let at åbne med en hånd (for os voksne, ikke for yngre børn).

4. BabyDan Flex

 • Stilfuldt
 • Let at bruge
 • Stabil

BabyDans fleksible sikkerhedsgitter fås i flere forskellige størrelser, men princippet er det samme. Disse sikkerhedsgitre er virkelig fleksible og kan bruges til at beskytte barnet mod ulykker eller til at afskærme passager og døre. Dette er et meget stabilt sikkerhedsgitter, der aldrig svigter, samtidig er prisen meget attraktiv i forhold til, hvad man får for pengene.

Dette sikkerhedsgitter kan f.eks. bruges til at afskærme en brændeovn eller for at forhindre barnet i at gå igennem en bestemt dør. Sikkerhedsgitrene i Flex-serien er alle meget nemme at åbne. Faktisk kan du åbne sikkerhedsgitteret med én hånd, hvilket vi forældre til små børn værdsætter, der sjældent har mere end en hånd fri…

Dette er et enkelt, men stilfuldt gitter, der gør sit arbejde på en fremragende måde. Til en lav pris får du et stabilt og sikkert babygitter med en lang levetid.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com