Bedste trehjulede cykel: Bedst i test 2024

Bedste trehjulede cykel

Vi har testet mange trehjulede cykler og valgt de fem, vi anbefaler at købe i øjeblikket. Vi har forsøgt at vælge forskellige typer af trehjulede cykler, så du selv kan bestemme, hvilken en der passer bedst til dig og dit barns behov. Ud over kvalitet og god funktion var det også vigtigt for os at vælge produkter, hvor du får noget for pengene.

De 5 bedste trehjulede cykler i 2024

1. Kinderkraft Aston Trehjulet Cykel

 • Højeste kvalitet
 • Prisvindende design
 • Cykel, barnet kan ”vokse i”

Dette er en meget sikker trehjulet cykel, der kan bruges selv af de allermindste børn. Cyklens design beskytter barnet og sørger for, at yngre børn ikke falde af. Når barnet bliver ældre og kan sidde selv, fjerner du simpelthen bare dækslet. Skubbehåndtaget for forældre, som sidder bag på cyklen, kan også fjernes, når barnet er stort nok til at kunne cykle selv uden forældrenes støtte. Sædet kan justeres i tre forskellige stillinger, så det også kan tilpasses barnets vækst. Denne trehjulede cykel er også udstyret med en god cabriolet top, der beskytter mod solen på varme dage.

Kvaliteten af dette produkt er den bedste af alle de trehjulede cykler, vi har testet. Designet er meget gennemtænkt, og vi elsker, at barnet kan ”vokse i” denne cykel. Prisen er meget høj sammenlignet med andre trehjulede cykler. Men i betragtning af alt det, der er inkluderet, kan man ikke rigtige sammenligne den med andre mere simple trehjulede cykler. Under alle omstændigheder er Kinderkraft Aston en førsteklasses trehjulet cykel, som vil kunne bruges på lang sigt takket være dens justeringsmuligheder.

2. Milly Mally Løbehjul 2in1

 • Fantastisk!
 • Kombineret trehjulet cykel/løbecykel
 • Meget stabil

Dette er et produkt, der skiller sig ud fra mængden med dets sporty look. Faktisk er det ikke kun en trehjulet cykel men også en løbecykel. Fordi du får to produkter i én, har det også en længere levetid. Når barnet er vokset ud af den trehjulet cykel, kan den stadig bruges som en cool løbecykel. Denne cykel er faktisk lavet af træ, og vi synes den er virkelig sejt. På trods af materialet føles det meget let og fleksibelt. Bemærk længden mellem for- og baghjul. Denne konstruktion giver ekstremt god stabilitet! Sadlen kan justeres, så det passer til barnets størrelse og alder. Denne cykel fås i flere forskellige motiver og farver, så du kan finde det, der passer til dit barn. Vores børn kunne bedst lide motivet med de seje Jake Green Cars!

3. Little Tikes Trehjulet Cykel

 • Sejt design
 • Tilpasningsdygtig
 • Stor kurv bagpå

Dette er en trehjulet cykel med et rigtig sejt look, som børn elsker. Dette lille køretøj har et fempunktsbælte, der får selv de mindste børn til at sidde helt sikkert. Når barnet ikke træder, men mor eller far skubber, kan barnet hvile benene på de komfortable fodpedaler. Sikkerhedsbøjlen kan fjernes, når barnet bliver større.

Detaljer, som vi elsker ved denne cykel, er: sol- og regndækslet (fastgjort til et skaft), indstillingerne samt dets funktionelle og cool design. En fordel ved denne trehjulede cykel er også, at den bagpå har en større opbevaringskurv end konkurrenternes.

4. Stoy trehjulet cykel

 • Svensk designet
 • Holdbar
 • Cool

Stoy’s trehjulede cykel fangede straks vores opmærksomhed, første gang vi så den. Denne trehjulede cykel har et retro-inspireret look, der får den til at skille sig ud fra mængden. Dette er et rigtig godt valg for dem, der ikke ønsker den samme cykel som alle andre. Dette er en svensk-designet trehjulet cykel af høj kvalitet fra Stoy. Cyklen kommer i flere forskellige farver, så hvorfor ikke lade barnet vælge, hvilken en han eller hun vil cykle på.

Denne trehjulede cykel har en tyk ramme og er meget robust, hvilket gør den til en rigtig holdbar børnecykel. Bag på cyklen er der en kurv med plads til legetøj eller andet, som barnet vil have med sig. Selvfølgelig er der en ringeklokke, som barnet kan hygge sig med at ringe på.

5. Winther Classic trehjulet cykel

 • Holdbar
 • Klassisk design
 • Ladcykel med tipfunktion

Winthers trehjulet cykel er den bedste klassiske trehjulede cykel i vores test. Denne trehjulede cykel er af et klassisk design lavet af en dansk designer og har det højeste fokus på kvalitet og holdbarhed. Vi kan godt lide børneting, der holder, og som kan arves af søskende uden at funktion og udseende forringes over tid. Dette er en trehjulet cykel af høj kvalitet, som vi ikke er bange for at lade stå ude i regn og snavs.

Dækkene på dette lille køretøj er meget ru og ekstremt robuste. TRP-gummiet gør dækkene holdbare, og sikrer at barnet får det bedst mulige greb, når han eller hun cykler. En sjov detalje er, at det er en ladcykel med tipfunktion, hvormed børn kan bære sjove byggematerialer som f.eks. sand. Denne trehjulede cykel er det bedste valg for dig, der ønsker et holdbart produkt uden for mange ekstra funktioner.

Hvilken trehjulet cykel er bedst?

Den bedste trehjulede cykel i vores test blev Kinderkraft Baby Tiger Trehjulet Cykel. Men hvilken trehjulet cykel, der er bedst for dit barn, afhænger af de egenskaber, du gerne vil have den har. I vores ”bedst i test”-rangering ovenfor finder du flere forskellige muligheder, der er relativt forskellige. Du er velkommen til at læse lidt mere om hvert køretøj, inden du foretager dit valg.

En god trehjulet cykel forbedre dit barns motoriske færdigheder, hvilket er god træning til når han eller hun skal cykle på en ”rigtig” cykel for første gang. Hos Cyklistforundet kan du læse mere om cykler til børn.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com