Bedste skråstol: Bedst i test 2024

skråstole

En skråstol (også kaldet baby bouncer) kan være en stor hjælp i hverdagen for den travle børnefamilie. En god skråstol skal få barnet til at føle sig godt tilpas med at sidde alene, uanset om han eller hun vil sove eller være aktiv og vippe. En god skråstol holder barnet beskæftiget, så forældre kan få frie hænder til at gøre andre praktiske ting i hjemmet.

De 5 bedste skråstole i 2024

Vi har testet en række skråstol på markedet i dag. Nedenfor gennemgår vi de fem produkter, vi anbefaler. En god skråstol skal selvfølgelig være af god kvalitet, holdbar og sikker. Men det er lige så vigtigt, at den er behageligt og ergonomisk, så barnet gerne vil sidde i den over længere tid.

1. BabyBjörn Bliss Skråstol, bomuld

babysitter
 • Høj kvalitet
 • Ergonomisk
 • God polstring og godt stof

BabyBjörn laver ofte produkter, vi elsker og favorisere på Børnefavoritter. Derfor var vi spændte på at teste denne skråstol og konstatere, at det også er et af de bedste produkter, vi har testet i denne kategori. Hele skråstol skriger kvalitet i alt fra design til materialevalg. Stoffet på ydersiden og polstringen på indersiden er super blødt, så du kan med god samvittighed lade dit barn sidde i dette produkt, så du kan få dine hænder fri. BabyBjörn har i mange år produceret skråstole. Dette er en moderne version af tidligere modeller, så det klassiske look er bevaret men stolen er forbedret på en række punkter. Denne særlige model er for eksempel noget mere sikker for barnet at sidde i.

Denne skråstol har en masse suspension og vipper roligt babyen. Vi har i hvert fald observeret at børnene elsker den, hvorfor den gør det nemmere for os forældre at lave andre ting, mens den lille underholder sig selv.

Det gode ved at købe en skråstol fra en af verdens førende producenter, såsom BabyBjörn, er, at du ved, at du får et produkt, der er sikkert og ergonomisk designet. I denne skråstol sidder babyen ergonomisk korrekt, som beskytter babyens stadig uudviklede krop.

Denne skråstol er virkelig nem at håndtere. Du kan nemt skifte mellem siddende og liggende stilling. Stolen kan også foldes fladt sammen, så du nemt kan tage den med på rejsen eller pakke væk.

2. Maxi-Cosi Kori 

 • Den flottest
 • Luftig og nem at vippe i
 • Let at folde sammen og bære

Dette er en virkelig flot, men også funktionel skråstol fra Maxi-Cosi. Det første du vil lægge mærke til ved denne stol er, hvor flot den er, og hvor godt den passer ind i ethvert hjem. Dette produkt kan nemt tilpasses, da det kan bruges både som gyngestol og som en fast stol. Stolen kan foldes i tre forskellige positioner afhængigt af dit behov.

En stor fordel ved dette produkt er, hvor fladt det bliver, når man folder det sammen. Den er derfor super nem at have med sig, når man skal ud ad døren, eller hvis man vil pakke den væk. Barnet sidder meget behageligt i denne stol. Trepunktsselen giver tilstrækkelig sikkerhed, samtidig med at den giver barnet nok bevægelsesfrihed. Den leveres også med en meget blød babyindsats, der gør det muligt at bruge stolen fra spæd, og indtil barnet vejer over 9 kg. Stoffet er relativt let at holde rent og kan også vaskes i vaskemaskinen, hvis der er pletter.

3. Moweo Lite Skråstol

 • Sejt design
 • Flere indbyggede funktioner, såsom vibrationer, vipning og melodier
 • Bøjle med udstoppet dyr

Dette er en sej skråstol med et moderne design. Dette produkt er en bestseller, og vi kan godt forstå hvorfor. For en relativt lav pris får du et godt produkt, som babyen kan lide.

I modsætning til mange andre skråstole, vi har testet, har dette produkt en masse indbyggede funktioner såsom vibrationer, lyde med mere. Det er selvfølgelig individuelt, hvad folk gerne vil have. Nogle familier foretrækker skråstole uden lyd, mens andre ser fordelene i at kunne stimulere barnet via tekniske hjælpemidler. Under alle omstændigheder vil barnet helt sikkert blive legesyg, når du aktiverer de forskellige funktioner. Ville du ikke også blive overrasket, hvis din stol pludselig begyndte at vibrere og spille sjove melodier? Mest bemærkelsesværdig er vuggefunktionen, som får stolen til at bevæge sig sidelæns. Vi har observeret, at det afhænger af stemningen, hvordan barnet reagerer på denne funktion. Det kan enten berolige barnet, så barnet falder i søvn, eller gøre det modsatte.

Noget, der får denne skråstol til at skille sig ud fra mængden, er også buen over sædet, hvor der hænger to sjove figurer, som får meget opmærksomhed fra dit barn. Du kan selvfølgelig fjerne bøjlen, hvis du ikke ønsker den på.

4. Bumbo babysitter

 • Prisvindende design
 • Holdbar
 • Til indendørs og udendørs brug
 • Giver stor bevægelsesfrihed

Denne skråstol fra Bumbo skiller sig meget ud, og er ikke som mange andre traditionelle skråstole. Dette er et produkt, der har taget markedet med storm og er super populært. Og vi kan godt forstå, hvorfor den har vundet mange hjerter. Dette er et relativt simpelt produkt, men det har et genialt design. Barnet sidder komfortabelt i denne skråstol med mulighed for at interagere med sine omgivelser.

Dette er et produkt, der kun er relevant, når barnet kan holde hovedet op selv. Når barnet kan sidde selv, er det den perfekte stol at købe, fordi den er tilpasset barnets lille ryg og tillader barnet at bevæge overkroppen relativt frit. Med trepunktsselen spændt får du den perfekte kombination af bevægelsesfrihed og sikkerhed. En stor fordel ved dette produkt er dets ydre af plastik, da det betyder, at du kan bruge den både indendørs og udendørs.

Dette er et prisvenligt produkt, der har vundet mange priser og passer godt ind i alle hjem, indendørs såvel som udendørs.

5. Stokke Steps Bouncer skråstol

 • God træning af motoriske færdigheder, da barnet lærer at vippe selv
 • Godt stof, der er let at holde rent
 • Barnet kan vokse op i den

Stokke Steps Bouncer er en af ​​de bedste polstrede skråstole, vi har testet. Vi oplever, at barnet er glad, når stolen er rigtig blød, hvilket er en kæmpe fordel for den her stol. For hvis babyen er glad, kan de voksne få sig en pause til at lave andre ting, alt imens den lille nyder livet i sin behagelige stol. Denne skråstol føles meget stabil og relativt robust. Den vipper ved et lille ryk i stolen. Men vi oplever, at det kan tage lidt tid, før barnet lærer at vippe selv i denne stol. Men når han eller hun har fået færden af det, vil de få det endnu sjovere i stolen. Børn træner deres motoriske færdigheder ved at lære at vippe selv, hvilket gavner deres udvikling.

Dette er en skråstol, som barnet kan vokse op i. Når babyen er omkring 4 måneder, kan man fjerne spædbarnsindsatsen, og pludselig er der masser af plads til den lidt større dreng eller pige. Dette sæde har et fempunktssele, så barnet sidder hundrede procent godt fast i stolen og ikke kommer til skade ved en ulykke.

Et andet plus ved dette produkt er, at det er meget afvisende overfor snavs og pletter. Det er let at tørre madrester og spildpletter af stoffet uden synlige pletter efterfølgende. Stoffet kan også fjernes og vaskes ved 40 grader, så man får virkelig en holdbar skråstol, der kan holde sig frisk i hele brugsperioden. Det er også værd at nævne, at denne skråstol kan monteres i Stokke Steps spisestol, hvis du har en.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com