Bedste børnepool: Bedst i test 2024

Vi har gennemgået og testet en række børnebassiner. Nedenfor viser vi de fem produkter, vi bedst kan lide lige nu. Vi har forsøgt at vælge produkter til alle aldersgrupper, så du kan finde noget, der passer godt til din familie. Alle bassiner på vores liste er af overkommelig pris, god kvalitet og holdbare.

De 5 bedste børnebassiner i 2024

1. Swim & Fun Kreta Pool

 • Ekstremt overkommelig pris
 • Galvaniseret stål, tåler at blive efterladt udenfor i vintermånederne
 • Fås i flere forskellige størrelser

Swim & Fun har udgivet en række pris overkommelige, men udendørs pools af god kvalitet i forskellige størrelser. Alle modeller i serien med navnet Kreta har en stabil stålvæg. Takket være den robuste konstruktion kan du være sikker på, at poolen holder år efter år, selvom der er meget leg og sjov i den. Et stort plus er også, at poolen kan tåle at stå udenfor om vinteren, hvilket betyder, at du sparer en masse tid og kræfter, når du først har monteret den.

Selve rammen på denne pool er lavet af galvaniseret stål, der er lavet til at modstå vores barske nordiske klima. Selvom poolen er dyrere at købe end mange af plastalternativerne, sparer det penge at købe et kvalitetsprodukt som dette i det lange løb. Pumpe og stige er inkluderet i alle modeller.

2. Bestway Børnepool Stor

 • 778 liter
 • Tykke kanter
 • Lav pris

Dette er en stor og stabil pool, der kan rumme flere børn på samme tid (selv vi voksne kan faktisk sidde i poolen et stykke tid for at blive kølet ned). poolen er utrolig pris overkommelig, for blot et par hundrede kroner får du en rummelig pool af god kvalitet, som forhåbentlig kan findes frem i flere sæsoner. Skulle du være uheldig, og der ville være huller et eller andet sted, er et reparationssæt faktisk inkluderet i poolen, godt tænkt Bestway!

Dette er en omhyggeligt testet pool med vinylmaterialer, så vi er overbeviste om, at den står stabilt selv under lidt mere vild vandleg. Vi kan godt lide, at sidevæggene er så brede, at det giver en følelse af stabilitet.

3. Bestway Pool med Solbeskyttelse

 • 265 liter
 • Solbeskyttelse
 • Flot motiv

Dette er den bedste børnepool med solbeskyttelse, vi testede. Poolen er stabil og har et fuld dækkende tag, der holder de skadelige solstråler væk. Hvis du foretrækker at svømme uden tag, er solbeskyttelsen nem at fjerne, måske noget du kan bruge på lidt mere overskyede dage. Dette er en sjov pool for de mindre børn, den har fine motiver hele vejen rundt. Ellers er den dejlig havblå og indbyder til en dejlig dukkert.

Bunden af denne pool er meget blød og elastisk, som børnene sætter pris på. I bunden er der et stik til nem dræning af vandet.

4. Bestway Pool med UV-tag 244

 • Rummelig pool til hele familien
 • Indbygget tag, der beskytter UV-stråling

Dette produkt har noget, som vi søgte ekstra meget efter. Dette er en lidt større pool, der har et indbygget tag. Takket være taget kan du lade børnene sidde i lang tid i poolen uden at skulle bekymre sig for meget for, at de kan blive brændt af solen.

Dette er en stabil og rummelig pool, der kan rumme mange børn, eller endda nogle af os voksne. Taget beskytter effektivt mod de skadelige UV-stråler. Et plus får poolen selv for de farverige farver!

5. Bestway Babypool Turtle Totz Play Pool

 • Bedste baby pool
 • 50+ UPF
 • Sjovt tag
 • 26 L

Bestway Babypool Turtle Totz Play Pool er poolen med det lange navn beregnet til de alleryngste. Dette er en sød babypool, der er den bedste af sin art, som vi har testet. Så hvad er så godt ved denne babypool? Ud over det kølige udseende er dette en meget holdbar pool af omhyggeligt testet vinyl. Poolen er desuden udstyret med sikkerhedsventiler. Som forælder er du altid bange for, at din baby vil blive skadet af solen. Derfor føles det sikkert, at soltaget på denne pool har en solbeskyttelse svarende til hele 50+ UPF. En anden fordel ved denne pool er dens oppustelige bund, som danner et meget behageligt og sikkert underlag at sidde på.

Placering af poolen

Inden poolen fyldes med vand, er det en god idé at tænke grundigt over poolens placering. Selvfølgelig skal poolen placeres på en flad overflade, hvor der ikke er skarpe genstande, der kan stikke huller i poolen. Noget, der burde være mindst lige så indlysende, er, at poolen skal placeres, så man som voksen hele tiden kan føre tilsyn med poolen. Børn i alle aldre har brug for opsyn, så vi kan forsikre os, at de er sikre, ulykker kan altid ske, når børn er i vand.

Ellers vil vi anbefale, at du ikke placerer poolen under træer, da der kan falde grene/blade/nåle ned med mere, som du kan blive ret træt af at skulle fiske ud af poolen. En anden ting at overveje er vandets temperatur, hvis du vil have det virkelig køligt, kan du sætte poolen i skyggen. For de fleste er det dog helt sikkert mest behageligt at svømme i en pool, der får så meget sol i løbet af dagen som muligt. Selv vinden kan være en faktor at overveje. Hvis du er våd og der samtidig blæser lidt, bliver du hurtigt kold, derfor anbefaler vi at placere poolen i læ eller opbygge et vindskur ved det.

Glem ikke solbeskyttelse

På varme solskinsdage vil børnene selvfølgelig lege meget i poolen for at køle af. Det kan være nemt at glemme at smøre sig selv ind, inden man hopper i poolen, men hvis poolen er i direkte sollys, kan det gå meget hurtigt at blive solbrændt, især fordi vandet i poolen kan reflektere og forstærke solens effekt. Et alternativ til solcreme er at anskaffe sig en pool med tag.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com