Bedste sminkedukke: Bedst i test 2024

sminkedukke test

Sminkedukker har eksisteret længe. I sin nuværende form har sminkedukken eksisteret i mindst 40 år. Sminkedukken er mindst lige så populær i dag som den var, da vi var små. Sminkedukker fås i forskellige varianter og kaldes i dag også for stylinghoveder eller sminkehoveder. Nogle produkter fokuserer kun på hårstyling, mens andre fokuserer på make-up. De mest almindelige er sminkedukker, der er velegnet både til styling af hår og make-up.

Ud over det faktum, at en sminkedukke kan være et sjovt tidsfordriv for barnet alene eller sammen med andre, kan den også hjælpe barnet med at lære at udtrykke sig og udforske sine kreative sider. Når man sminker eller sætter hår, er der stor mulighed for at være kreativ og gøre præcis, hvad man vil. Fordi det er en dukke, man sminker, gør det ikke noget at sminke lidt for meget eller ved siden af.

De 4 bedste sminkedukker 2024

Vi har testet flere forskellige sminkedukker, stylinghoveder og sminkehoveder, der er på markedet i dag. Nedenfor gennemgår vi de 4 produkter, vi bedst kunne lide. En god sminkedukke skal være af god kvalitet og holde til flere års brug. For at være et godt produkt synes vi også, at det skal inkludere meget tilbehør, så man kan begynde at lege med det samme uden at skulle købe ting separat, såsom hårklips eller makeup.

1. Cloudberry Castle Sminkedukke

Dream Collection Sminkedukke er den billigste sminkedukke, vi har testet. Heldigvis er dette produkt også noget af det bedste, vi har fundet. I betragtning af dukkens pris, er den af en overraskende høj kvalitet. Det er også meget positivt, at der inkluderer tilbehør, så barnet kan lege med dukken uden at begynde at kede sig. Dukken leveres med forskelligt tilbehør til håret, herunder en hårtørrer. Hårtørreren kører på batteri og lyder som en almindelig minihårtørrer. Du kan derfor lege frisørsalon og lave forskellige håropsætninger (endda klippe håret, hvis du vil) på det fine og holdbare blonde hår. Man får også øjenskygge med i pakken.

2. Bayer Design Sminkedukke

Cloudberry Castle Sminkehoved er et sminkehoved i mellemprisklassen. Dette sminkehoved leverer, er stabilt og af god holdbar kvalitet, hvorfor vi er sikre på, at det kan holde til mange times leg. Denne dukke fokuserer på både hårstyling og makeup. Du får makeup, hårbørste, curlers, hårklips og meget mere. Denne dukke fås i forskellige varianter, såsom hårfarve.

3. Happy Friend Sminkehoved

Hvis man ser på, hvad man rent faktisk får for pengene, er Happy Friend Sminkehoved den bedste sminkedukke, vi har testet. I betragtning af alt det tilbehør, der følger med produktet, er det prisen værd. Fordi produktet indeholder en masse tilbehør til styling af hår og make-up, kan du være sikker på, at dit barn kan lege med denne dukke uden at begynde at kede sig. Denne dukke er af høj kvalitet. Det mørke lange hår er meget fint og kan styles og opsættes uden at blive slidt.

4. L.O.L. Surprise! OMG Stylinghoved

Dette er et super cool stylinghoved, hvor fokus ligger på at lave seje frisurer. Ved hjælp af flere forskellige stick-on hårdele, kamme og alt muligt tilbehør kan man lave en frisure med attitude. Dette er et skønt produkt, der føles robust og kvalitativt. En ekstra detalje, der er super sjovt at lege med er, at man kan komme koldt vand på den for at afsløre dukkens make-up.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com