Bedste sengeslange: Bedst i test 2024

Den sovende slange er en sovekammerat, der er blevet meget populær på det seneste. Men det er ikke så mærkeligt at sengeslangen er så populær, eftersom den har en lang række funktioner. Frem for alt er sengeslangen beregnet til at være en hyggelig pude i sengen. Du kan for eksempel folde sengeslangen langs sengekanten for at danne en blød beskyttelse, så barnet ikke rammer det hårde sengegærde. Mange af de sengeslange, der findes på markedet, er også designet til at blive brugt som en graviditets- og ammepude. Når du som gravid mor skal hvile, er det dejligt at have den rette støtte i sengen.

De 4 bedste sengeslanger 2024

Vi har gennemgået og testet et stort antal sengeslanger på markedet. Nedenfor gennemgår vi de fire sengeslanger, vi bedst kan lide. Efter vores mening bør en god sengeslange have flere anvendelsesmuligheder. Vi ønsker ikke at smide børneting, vi køber, ud. Vi ønsker at have glæde af dem i så lang tid som muligt. Derfor er det en stor fordel, at mange sengeslanger allerede kan bruges, når man er gravid, og at de derefter kan bruges, når barnet vokser op til for eksempel en god skillevæg i sengen, en elsket bamse eller en kølig pude.

En god sengeslange skal selvfølgelig også opretholde en god kvalitet og være sikker at bruge. Den må ikke gå op og lække materiale. En god sengeslange skal selvfølgelig også give god støtte og have en blød yderside, der føles behagelig mod huden, når man ligger med den. Produkterne testet nedenfor opfylder næsten alle vores krav.

1. Sleepy Croc Sengeslange Storm Grey

Dette er sandsynligvis den bedste og mest kvalitative sengeslange på vores liste. Desværre koster denne sengeslange lidt mere end så mange andre. Vi synes dog, at det er værd at betale lidt ekstra for dens fantastiske egenskaber. Dette er et rigtig pænt designet produkt, som du vil være glad for at se på. Den sovende slange er superblød og hyggelig. Stoffet er certificeret i henhold til Oekotex-standarden, som garanterer kvalitet, og at produktet er fri for skadelige stoffer. Hele sengeslangen er lavet af fint økologisk bomuld. Dette produkt har naturligvis en praktisk funktion, idet det kan bruges som beskyttelse med sengegærdet, hoved- eller ammepude. Puden er flot og hyggelig samt en flot detalje i sengen.

2. Babybay Sengeslange Pique

Dette er en af ​​de billigste sengeslanger, vi testede, men også en af ​​de bedste. Denne sengeslange er lang og relativ blød, hvilket gør den meget behagelig at hvile imod. Slangen er også meget formbar, hvilket betyder, at den kan bruges på mange forskellige måder. Den sovende slange er for eksempel velegnet til at placere omkring det hårde sengegærdet i barnesengen for at beskytte babyen, men den kan også bruges som amme- eller støttepude, når man er gravid. Vi kan godt lide produkter, der kan anvendes på mange forskellige måder. Hvis du køber denne pude allerede, når du er gravid, kan du bruge den i lang tid fremover. Når barnet vokser op, kan puden bruges som en flot indvendig detalje i sengen.

3. NG Baby Mælkebøtte Sengeslange

Dette er en meget blød sengeslange i bomuldsjersey, som vi virkelig godt kan lide. Puden har et motiv, der ikke ser barnligt ud, hvilket betyder, at den kan bruges i både sofa og seng, selv når børnene er blevet lidt større. Vi kan godt lide, at der er bånd i enderne af denne pude, så man kan binde puden sammen til en ring. Denne pude er fyldt med styrolit kugler, hvilket gør den meget let og luftig.

4. Fehn Swan Lake Snake Sengerande Caterpillar

Vi faldt pladask for den her sengeslange, da vi så den. Dette er en virkelig sød sengeslange, der har et udseende, der skiller sig ud. Vi kan godt lide, at Fehn Swan Lake Snake Sengerande Caterpillar er som et lappet tæppe med forskellige mønstre langs slangen. Hvis du kan lide udseendet på denne slange, kan vi varmt anbefale den. Dette er et kvalitetsprodukt, der har en række anvendelsesmuligheder. Vi har brugt slangen som både ammepude, sengegærde beskyttelse men også som en lille legeplads til børnene.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com