Bedste elbil til børn: Bedst i test 2024

Vi har testet en række elbiler til børn og udvalgt de fem allerbedste muligheder. Nedenfor præsenterer vi bilerne sammen med anmeldelser.

De 5 bedste elbiler til børn 2024

1. Volvo XC90 Kinetic Elbil

 • Virkeligt udseende
 • Robust
 • Overkommelig pris

Vores første er Volvo XC90 Kinetic. En af de største styrker ved denne bil er dens lave pris. Bilens ydeevne er kun lidt ringere end biler, der koster flere tusinde mere. Hvis du leder efter et overkommeligt alternativ, er denne bil absolut et af de bedste valg. En anden styrke er dens virkelige og stilfulde udseende, simpelthen et must for volvo elskeren.

Bilen har mp3 indgang, der tillader afspilning af barnets (eller mors eller fars) yndlingssange under turen. Barnet kan selv styre bilen, dette vil din søn eller datter absolut elske. Indtil barnet har lært at køre på en fornuftig og ansvarlig måde, kan far eller mor bevare den ultimative kontrol ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen kan til enhver tid fratage føreren sin kontrol eller stoppe bilen, når sikkerheden kræver det. Denne bil har alle de detaljer, der får sindet til at boble hos både børn og voksne. Døre og motorhjelm kan åbnes, og bilen leveres med lyd samt lysfunktioner. Den eneste ulempe, vi har observeret med denne bil, er, at motoren kan have lidt svært ved at klare, hvis den kører i ujævnt terræn eller på en græsplæne der ikke er blevet klippet. Så asfalt kørsel kan anbefales.

2. Nordic Play Elbil Lamborghini Aventador

 • Flot køretøj
 • Overlegent design og detaljer
 • Høj kvalitet og stærk motor

Dette er en helt fantastisk elbil, der præsterer topkvalitet. Den eneste ulempe ved denne bil er, at du risikerer at forkæle dine børn lidt for meget. For dem, der ikke er bange for at give for fine gaver til børnene, er dette et givet valg. Denne lille elbil er en kopi af Lamborghini Aventador. Bilens design og udseende i sort og orange gør både børnene og endda os voksne begejstrede. Denne bil har virkelig kvalitet ned til mindste detalje. Detaljerne er også mange og omhyggeligt designet. For eksempel har bilen små ruder bagpå, så du kan se motoren inden i. Lydeffekterne bidrager også til følelsen af, at det er en rigtig lille Lamborghini, du kører. Denne bil inspirerer virkelig glæden ved leg. Bilen har en meget stærk motor, der driver begge baghjul. Det betyder, at tilgængeligheden er høj, uanset hvilken overflade du kører på. Den eneste detalje, der får os til ikke at sætte denne bil øverst på vores liste, er dens relativt høje pris! Hvis du kan forestille dig at betale prisen, er det dog klart det lækreste køb!

3. Audi

 • Lav pris
 • Cool udseende
 • God lyd

Audi Q8 er den bedste billige elbil, vi har testet. Prisen er uovertruffen lav i betragtning af hvad du får for dine penge. Hvis du har børn, der har naget med at få en bil, hvor du har tøvet på grund af omkostningerne, kan dette være et passende alternativ. Denne bil ser virkelig cool ud og ligner meget rollemodellen. Denne elbil har tre forskellige gear, et til at køre baglæns og to forskellige gear til forskellig hastighed fremad. Ligesom andre lidt dyrere biler har denne bil også en medieafspiller, der kan tilsluttes via mp3 eller USB. En voksen kan nemt overtage styringen af bilen ved hjælp af en fjernbetjening, i hvert fald indtil den unge har lært at styre køretøjet.

Denne bil har det meste, du kan bede om. Dørene kan åbnes, og detaljerne er af god kvalitet. Bilen udsender forskellige lyde, der gør køreoplevelsen endnu mere virkelig. Det eneste, der er at klage over, er, at motoren er ret svag, men så længe den bliver på flad asfalt, går den som et tog.

4. Vespa

 • Sejeste scooter
 • Populær blandt børn
 • Diskrete træningshjul til sikker brug

Dette er ikke en elbil, men en meget sjov lille elektrisk scooter. Denne model skiller sig virkelig ud blandt de andre elbiler og ser desuden ud til at være elsket af børnene. Vi må indrømme, at vi voksne også synes, at denne lille elektriske knallert ser rigtig godt ud. Andre glade nyheder er, at dette produkt ikke kun ser godt ud, det er også et godt kørende produkt. På trods af en relativt lav pris føles dette lille køretøj meget kvalitativt. Dette køretøj er let at styre, selv for de mindre børn. Takket være de bageste træningshjul, vælter scooteren ikke let, når man er ude at køre. Dette køretøj kører roligt og stabilt med op til 3 km/t. Komplet med batteri, oplader og musikafspiller!

5. BMW X6

 • Eksklusiv
 • Lædersæder
 • Avanceret mediecenter

Dette er den mest eksklusive bil i vores test. Kvalitetsfølelsen er den højeste i denne bil af alle, vi testede. Årsagen til, at den ikke tager førstepladsen, er den høje pris. Hvis prisen ikke betyder så meget, eller hvis du bare vil have det allerbedste, anbefaler vi denne elbil. Denne bil er præcis den måde, far eller mor gerne vil have deres egen bil på. BMW X6 er cool, stilfuld, har lædersæder og er udstyret med en stærk motor. Musikafspilleren giver dig mulighed for at lytte til almindelig radio. Du kan også slutte SD-hukommelseskort eller USB til afspilleren for at lytte til din yndlingsmusik.

Dette luksuskøretøj er virkelig på så mange måder. Bilen kan både køre frem og tilbage. Den har et instrumentbræt, hvor du kan se, hvor meget brændstof (elektricitet) der er tilbage. Begge døre kan åbnes, og stød dæmperne er i top.

Er elbiler til børn sikre?

De biler, vi anbefaler, er helt sikre. Du kan dog aldrig helt forsikre dig mod det, børnene finder på. Derfor har du som voksen et ansvar for at overvåge dine børn, så legen ikke bliver afsporet. Fordelen ved de biler, vi anbefaler, er, at de har fjernbetjeninger, der giver dig mulighed for som voksen at stoppe eller styre bilerne, hvis der er behov for det.

At bilerne vælter, når de køres på fladt underlag, er ikke sandsynligt. Hastighederne er simpelthen ikke høje nok. Bilerne skal dog naturligvis ikke køres på stejle skråninger eller i nærheden af skrænter eller højdeforskelle i underlaget.

Hvor hurtigt kører elbilerne for børn?

Bilerne har lidt forskellige tophastigheder. De fleste biler kan køre med op til 8 km/t, men der er også dem, der kører lidt hurtigere end det. Ofte er hastigheden afhængig af bilens elmotor, men også barnets vægt. Hvis et lidt større barn kører bilen, kan du bemærke, at hastigheden bliver lidt lavere. Langt de fleste biler på markedet kører hurtigt nok til, at børn kan finde det sjovt. At lede efter ekstra hurtige biler er nok ikke en god idé, for med større hastighed udsætter du dit barn for større risici.

Findes der realistiske elbiler til børn?

Mange af producenterne af elbiler til børn gør en indsats for at gøre bilerne så realistiske som muligt. Dette kan gøres ved hjælp af simulerede motorlyde, men også ved at gøre alle detaljer så virkelige som muligt. Mange af de biler, vi testede, har døre, der kan åbnes, og også motorhjelm. Alle detaljer tilfører værdi til bilen og gør dem sjovere at lege med. Det er også almindeligt, at elbiler laves til at ligne rigtige bilmodeller. Kopier af rigtige biler er meget populære blandt børnene, men også noget, der efterspørges af de voksne.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com