Bedste graviditetspude: Best i test 2024

En god graviditetspude kan være guld værd. Som gravid er det meget almindeligt med smerter i alt fra nakke til ryg, mave og ankler. En af de ting, du kan gøre for at forebygge og lindre disse problemer, er at sikre, at du får den rigtige støtte, når du sidder eller ligger ned.

De 5 bedste graviditetspuder i 2024

Vi har gennemgået og testet en række forskellige graviditetspuder, der er tilgængelige på markedet i dag. Nedenfor gennemgår vi de fem produkter, vi bedst kan lide lige nu. Faktorer, som vi har overvejet i vores vurdering, er for eksempel kvalitet og holdbarhed, men også pris, udseende og ergonomi.

Vi har forsøgt at vælge produkter i lidt forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. I vores evaluering har vi prioriteret de puder, der også kan bruges efter fødslen, for eksempel som ammepuder.

1. bbhugme graviditetspude

 • Graviditets- og ammepude
 • Testvinder i flere forskellige tests
 • Flot design
 • Godt og skånsomt materiale

Dette er en graviditetspude, som er testvinder i mange tests og vi kan virkelig godt forstå hvorfor. Dette er et produkt af højeste kvalitet, der er gennemtænkt ned til mindste detalje, for at gøre dit liv som gravid og nybagt mor lidt lettere. Dette produkt koster mere end mange alternativer, men vi tror, at ​​det kan være pengene værd, i betragtning af at du får et så perfekt produkt.

Denne pude er udviklet af norske kiropraktorer med den hensigt at yde støtte de rigtige steder og dermed modvirke negativ belastning og smerte. Når du er gravid, kan denne pude virkelig være din bedste ven. Puden kan bruges, når du sidder ned eller ligger i sengen eller på sofaen. Det lindrer bækken, mave, lænd og knæ og derudover er den generelt meget behagelig at hvile sig på. Vi synes også, det er positivt, at puden er så diskret og stilfuld. Du behøves ikke skamme dig over at have denne pude liggende foran sofaen.

Når barnet er født, kan du bruge denne pude som ammepude. Dette kan selvfølgelig retfærdiggøre den højere pris, da dette produkt kan bruges i længere tid. Når du skal amme, binder du puden rundt om kroppen, hvilket får den til at føles meget stabil og sikker, mens den også aflaster dig.

Det vi især kan lide ved denne graviditetspude er, at den er lavet af så skånsomme materialer som muligt. Betrækket kan også vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader.

2. Petite Chérie Graviditetspude

 • Stor og lang
 • Meget formbar
 • Gør det behageligt at sove på siden
 • Stilfuldt design, fås i flere forskellige farver

Dette er en god og behagelig graviditetspude fra den populære producent Petite Chérie. Det første man tænker på, når man ser denne graviditetspude, er hvor lang den er. Længden betyder, at du får en behagelig støtte langs hele kroppens længde, når du ligger med denne pude i sengen eller på sofaen. Puden er faktisk så skøn, at nogle af vores testpersoner her på redaktionen siger, at de brugte puden til at sove på, selv efter graviditeten.

Denne pude ligger i middel-kategorien, da den er ikke er af helt så god kvalitet, som mange af de dyrere puder, du kan finde på markedet. Vi synes dog, at dette produkt har en god balance mellem kvalitet og pris. Hvis du f.eks. har ondt i ryggen og/eller bækkenet (hvilket er meget almindeligt under graviditeten), kan vi anbefale, at du prøver at sove med denne pude.

Det vi især kan lide ved dette produkt er, hvor formbart og fleksibelt det er. Det er meget let at placere denne pude i sengen, så du ligger behageligt.

3. JLY Star

 • Billigt
 • God funktion
 • Meget blødt betræk

Dette er den bedste af de billige puder, som vi har testet. Af naturlige årsager er dette produkt rent kvalitetsmæssigt i en anden klasse end de lidt dyrere puder på markedet. Hvis du leder efter en billig pude, der gør hvad den skal, så kan vi varmt anbefale graviditetspuden fra JLY.

Det er en enkel, men kompetent pude, der støtter mave, ryg og nakke for dem, der er gravide. Puden er meget formbar og den tilpasser sig kroppen, når du ligger mod den. Selve betrækket er lavet af blødt bomuldsstof, hvilket gør den meget hyggelig at have liggende på i sengen.

4. NG Baby Graviditetspude Dandelion

 • Produceret i Sverige
 • Former sig efter kroppen
 • Kan også bruges som siddepude efter graviditet
 • Fin at have liggende fremme

Dette er en svenskproduceret graviditetspude af højeste kvalitet fra den kendte producent NG Baby. Som altid leverer de gode produkter og denne pude er ingen undtagelse. Denne pude er fyldt med styroporkugler, hvilket er et meget godt valg af materiale, da puden former sig rundt om kroppen på en nærmest magisk måde, når du ligger på den. Det faktum, at denne pude former sig rundt om kroppen, gør den mere behagelig end de fleste andre graviditetspuder, som vi har testet.

Det vi især kan lide ved denne pude er dens betræk. Puden har et meget flot og fint stof med mælkebøtter på. Denne pude ser både flot og behagelig ud, når den ligger i sengen eller på sofaen.

Vi kan godt lide produkter, der har en lang levetid, så vi er positive over, at denne pude kan bruges efter graviditeten. Det gør, at den er alle pengene værd og er dermed også godt for miljøet. Når barnet er født, vil denne pude være en rigtig god siddepude.

5. Umami Dreamgenii

 • Designet til at ligge på venstre side
 • Bedste position for dig og dit ufødte barn
 • Forhindrer, at ligger dig på ryggen mens du sover
 • Blødt stof

En graviditetspude fra Umami, som er specielt udviklet til at yde støtte i ryg, knæ og lænd, når du er gravid og skal hvile. Puden er også designet til at ligge på venstre side, da det er den side, der giver den bedste støtte til dig og din baby.

Denne pude er faktisk rigtig dejlig at ligge på og det føles som om den støtter de helt rigtige steder. Den føles også meget sikker og stabil, da den forhindrer dig i at vende dig om på ryggen, mens du sover.

Når barnet er født kan du i stedet bruge dette produkt som ammepude, hvilket gør, at produktet er alle pengene værd, da det kan bruges længe. Når den bruges som graviditetspude, hjælper den også med at øge blodgennemstrømmen i kroppen, hvilket er godt for både dig og din lille baby.

Denne pude er enkel i både sit udseende og materiale. Det øger følelsen af, at dette er et rigtig godt produkt.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com