Bedste babynest: Bedst i test 2024

babynest

En god babynest skal være behagelig at sove i. Produktets design og kvalitet kan faktisk gøre en større forskel, end du tror. Selvfølgelig skal en god babynest også være giftfri og være sikker at ligge i. Før vores test gennemgik og undersøgte vi et stort antal forskellige babynest. Nedenfor er de fem produkter, som vi anbefaler i øjeblikket. Vurderingen er baseret på faktorer såsom funktion, design og kvalitet. Vi har forsøgt at inkludere produkter i forskellige prisklasser.

De 5 bedste babynest 2024

1. Liewood Babynest Gro

 • Økologisk
 • Godkendt som babylift
 • Stabil og blød
 • Aftageligt betræk

Liewood Babynest Gro er en økologisk produceret babynest, der er god for både miljøet og dit barn. Denne babynest er stor og rummelig, har et blødt stof og behagelig polstring. Fordelen ved denne babynest er også, at den er godkendt som babylift. Du kan let og sikkert flytte rundt på babynesten, mens din baby stadig ligger i den. Håndtagene er store og robuste samt godt fastgjort til den liggende del.

Denne babynest koster lidt mere end de billigere modeller på markedet. Vi synes dog, at det er prisen værd. Du vil straks kunne mærke den gode kvalitet, når du rør ved den. Dette er en babynest, der vejer lidt mere end konkurrenterne. Vægten er imidlertid ikke noget, der generer, men får kun produktet til at føles bedre og mere behagelig for barnet at hvile i. Liewoods babynest fås i mange forskellige moderne farver. Selve stoffet er aftageligt og vaskbart, hvilket naturligvis forlænger dets levetid betydeligt.

2. Kaxholmen Babynest

 • Overraskende lav pris
 • Kant, der letter luftcirkulationen
 • Aftageligt og vaskbart stof

Dette er en babynest af topkvalitet til en pris, der overrasker os. Kanterne på denne rede er relativt store, men de er meget luftige, hvilket er godt for din baby. Hemmeligheden er polyesterfiber, der slipper luft igennem og garanterer god luftcirkulation.

Dette er en alsidig babynest, der, ud over at blive brugt som en soveplads, også kan bruges som legemåtte eller puslemåtte. Den kan også ligges ned i barnevognen eller tages med ud af døren.

Vi kan virkelig godt lide den store og fluffy kant, som denne babynest har. Kanten er virkelig dejlig at læne sig på under amning. Den kan også let åbnes, på den korte siden, ved at åbne spændet, der sidder der. Et plus er, at stoffet er let at fjerne, når den skal vaskes.

3. NG Baby Babynest

 • Høj kant
 • Former efter kroppen
 • Let

Dette produkt har lidt højere kanter end de andre babynest, vi har testet. Den høje kant betyder, at du kan føle dig tryg ved, at barnet er beskyttet selv om natten, når du har babynestet med i sengen hos mor og far. Den store kant betyder også, at barnet har det hyggeligt og holdes varm. Når barnet bliver ældre og har lært at sidde, kan kanten også fungere som et stabilt ryglæn for den lille. Kanten af ​​denne babynest er meget formbar. Hemmeligheden bag dette er indholdet, der består af kuglefyld (polystyren).

Selve betrækket på NG Baby Babynest kan fjernes og vaskes. Den kan vaskes ved hele 60 grader, hvilket er glædeligt for os forældre, der ved, at pletter er noget, der er almindeligt i en familie med børn. På trods af sin størrelse er denne sovepool meget let, hvilket gør den nem at bære rundt på og tage med sig.

4. Najell SleepCarrier Volume 2

 • Ekstra sikkerhed
 • Vægge af airmesh, der letter vejrtrækningen, når babyen ligger med hovedet op ad siden
 • Alsidig

Dette er en babynest, der er meget populær blandt brugerne, og vi kan godt forstå hvorfor. Dette er et produkt af højeste kvalitet, og det er i høj grad alsidigt. Denne babynest kan også omdannes til en legemåtte eller babylift.

Fordelen ved dette produkt er, at det er meget let at tilpasse længden på det enkelte barn. Dette er et produkt for dig, der sætter stor pris på sikkerhed. SleepCarrier Volume 2 er nemlig sikkerhedstestet på en måde, som kun få andre babynest er. En af de detaljer, der gør dette produkt ekstra sikkert, er at siderne er lavet af airmesh-materiale. Airmesh-materialet giver babyen mulighed for at trække vejret, selvom deres ansigtet ligger op ad siden.

Den eneste ulempe ved dette produkt er, at det er dyrt. Vi synes dog, det er pengene værd, når man får et kvalitetsprodukt som dette.

5. EcoViking Organic BabyNest

 • Blød
 • Ergonomisk
 • Meget høj kvalitet

EcoViking BabyNest Prime er en pæn babynest i skandinavisk design. Dette er ikke den billigste babynest på markedet, men for pengene får du et produkt, du kan være yderst tilfreds med. En af de bedste ting ved denne babynest er, hvor blød den er. Det er faktisk den blødeste, vi har testet. Udover at være blød har producenten også fokuseret på at gøre produktet så sundt som muligt. EcoViking BabyNest Prime er helt giftfri, og materialet er lavet til at være så skånsomt som muligt mod babyens hud.

Ud over materialet er ergonomien også i fokus. Denne babynest er blød og støttende for babyen. Kanten er også meget behagelig for forældrene, der ligger ved siden af ​​den. Fokusset på ergonomi inkluderer også, at produktet er helt fri for løse eller udstående detaljer, for at undgå at noget skulle løsne sig.

Dette er virkelig et topkvalitetsprodukt i enhver henseende. Vi kan også godt lide den taske, der medfølger, da tasken gør det nemt at tage EcoViking BabyNest med sig. Når babyen vænner sig til denne bløde babynest, er det smart at tage den med på rejsen.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com