De bedste dykkermasker til børn: Bedst i test 2023

dykkermasker

Dykkermasker og snorkling hører virkelig sommeren til. Børn elsker at svømme, og at bruge dykkermasker til at se under vandet. De elsker det, uanset om det er i havet, i poolen eller endda hjemme i badekarret.

Da en dykkermaske vil blive brugt meget, er det naturligvis fordelagtigt, hvis du vælger et produkt, der er holdbart. En god dykkermaske, der kan bruges og leges med. En god dykkermaske skal naturligvis også sidde godt og forhindre vand i at trænge ind.

De 5 bedste dykkermasker 2023

Vi har testet og undersøgt en hel masse dykkermasker, som findes på markedet i dag. Nedenfor gennemgår vi de fem dykkermasker, vi pt bedst kan lide. Vi har også inkluderet en full face dykkermaske og et par større svømmebriller på vores liste, da vi synes, at disse produkter er så gode, at vi ikke kan udelukke dem. Vi har forsøgt at finde frem til meget prisvenlige produkter, og derfor er ingen af ​​alternativerne særligt dyre. Vi har naturligvis stillet krav til kvalitet og bæredygtighed.

1. Scuba Gear full face dykkermaske + Snorkel med GoPro montering

Dette er ikke blot en almindelig dykkermaske, men derimod en maske, som dækker hele ansigtet. Dette produkt indeholder også en indbygget snorkel og montering til et go-pro kamera. Dette er et fantastisk produkt, der står til en overraskende pris. For kun 200 DKK kan du få et professionelt og meget sjovt produkt. Den koster selvfølgelig lidt mere end en almindelig dykkermaske, men vi synes, den er alle pengene værd.

Denne maske findes i forskellige størrelser, så du kan være sikker på at få en maske, der passer til dit barn, uanset alder. Det skal naturligvis understreges, at uanset om dit barn bruger dykkermaske eller ej, så skal du altid holde øje med dit barn, når de er i vandet.

Masken har en god rem bagpå, der kan justeres, så masken sidder helt perfekt. Remmen i kombination med maskens kanter, som er lavet af silikone, gør at masken er helt vandtæt når den sidder mod huden. Der løber ikke en dråbe vand ind i masken, når du har lært at tage den korrekt på. Godt gået Scuba Gear! En anden ting vi også er vilde med er, at masken er buet, så du kan se i alle retninger, hvilket ikke er tilfældet med mange andre dykkermasker, hvor du har dårligere udsyn til siden.

2. Mares Sharky Snorkelsæt

Dette eksklusive snorkelsæt indeholder snorkel og dykkermaske. Det er tydeligt, at dette er en dykkermaske og snorkel af højeste kvalitet, og som er omhyggeligt designet til at sidde godt og give den bedst mulige oplevelse under vandoverfladen. Dette sæt koster mere, end en normal dykkermaske og en snorkel til børn. Vi kan dog anbefale, at du køber et kvalitetsprodukt som dette, fordi du på sigt vil blive glad for, at produktet holder i længere tid.

3. Murena Senior Pro Series Maske- og snorkelsæt

Dette er det bedste snorkelsæt, vi har testet. Inkluderet er en maske med en splintfri linse og en snorkel med en ventil, der forhindrer vand i at komme ind i munden. At svømme rundt og udforske havbunden med dette sæt er en ren fornøjelse. Maske og snorkel sidder behageligt og er begge af høj kvalitet. Det er rart at vide, at du har købt et produkt, der vil holde længe, selv ved hyppigt brug. Da dykkerbrillerne er store, får du et meget stort synsfelt, når du er ude at udforske havet, hvilket naturligvis gør glæden større. Prisen for dette produkt er lidt højere end mange af de andre dykkermasker, vi testede, men hvis du vil have et legetøj af lidt højere kvalitet, er dette et meget godt valg.

4. Waimea Junior dykkerbriller

Dette er en god mulighed for dig, der kun har brug for en dykkermaske af god kvalitet uden den medfølgende snorkel. Dette er egentlig en mellemting mellem dykkermasker og dykkerbriller. Teknisk set er det ikke en dykkermaske, da produktet har to ”øjne”, men glassene er relativt store, hvilket giver lige så godt udsyn som i en almindelig dykkermaske. Disse briller er bløde at have på, og de tilpasser sig ansigtet, så der ikke trænger vand ind. Derudover er prisen også i den lave ende.

5. Bestway Lil glider

Dette er det det bedste snorkelsæt til prisen. Vi har forsøgt at rive og trække i dette snorkelsæt, men det går altså ikke i stykker, selvom det er et billigt alternativ. En dykkermaske og snorkel kan blive behandlet ret hårdt i løbet af en sommer. De kan f.eks. blive smidt i sandet eller efterladt udendørs. Man kan også nemt komme til at glemme sin dykkermaske på stranden. Derfor kan det være en god idé ikke at bruge for mange penge på din dykkermaske, da der er chance for, at du skal købe en ny hver sommer. Vi synes derfor, at det kan være en god idé at købe en billig dykkermaske, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi synes, at Bestways snorkelsæt har en god balance mellem pris og kvalitet.