Bedste sutteflaske: Bedst i test 2024

sutteflaske

En god sutteflaske skal selvfølgelig være sikker for barnet at bruge, dvs. ingen dele skal kunne løsne sig, og den må absolut ikke indeholde farlige stoffer, som barnet vil indtage. En god sutteflaske skal også være holdbar og nem at bruge i hverdagen. Vi har testet en række sutteflasker. Nedenfor gennemgår vi de fem sutteflasker, vi bedst kan lide lige nu. Alle nedenstående produkter er relativt prisvenlige og har alle de funktioner, der reducerer risikoen for kolik hos barnet.

De 5 bedste sutteflasker i 2024

1. Dr Browns Options Wide Neck sutteflaske 270 ml

Dr Browns sutteflaske
 • Prisvindende design
 • Ventil, der fjerner al luft
 • Blød silikonepude, der kan udskiftes, når barnet vokser

Dette er en ergonomisk sutteflaske, der har vundet flere priser takket være det smarte design. Flasken er behagelig og let for os forældre at holde på. Den er også behagelig for barnet at sutte på. Sutten, som babyen har i munden, er lavet af blød silikone og er designet til at efterligne det menneskelige bryst så meget som muligt. Det er også positivt, at du kan erstatte sutten med større versioner, når babyen vokser.

Denne flaske har en ekstra bred hals, hvilket efter vores erfaring gør rengøringen nemmere. En sutteflaske er noget, der skal bruges dagligt, og derfor bør den ikke kun være god for barnet at bruge, men også være praktisk og let at rengøre. Dr Browns sutteflaske leverer på alle punkter. Dr. Browns sutteflaske har en ventil, der fjerner alle luftbobler, før indholdet når babyens mund. På den måde reduceres eventuelle mave- og kolikproblemer effektivt. Ventilen kan fjernes, når den ikke længere er nødvendig.

2. Everyday Baby sutteflaske glas 240 ml

 • Højeste kvalitet
 • Letvægtsglas
 • Holdbar

Dette er den dyreste flaske, vi anbefaler. Du behøver virkelig ikke bruge de ekstra penge, da alle andre flasker vi har testet, er rigtig gode efter vores mening. Men hvis du vil have en sutteflaske af topkvalitet, er dette helt klart et topvalg. Denne flaske er lavet af tyndt men meget holdbart glas. Flasken har en yderside af et tyndt lag silikone, hvilket gør den behageligt at holde på. Det at flasken er lavet af glas betyder, at du er helt sikker på, at flasken ikke frigiver skadelige stoffer.

Den bløde sut har en funktion, der reducerer luft og dermed beskytter barnet mod kolik. Der er også en praktisk mixer, som du kan bruge til at slippe af med klumper i flasken. Du får også et fladt låg, som du for eksempel kan bruge, når du har sutteflasken med i en taske.

3. Philips Avent Natural sutteflaske

 • Smart ventil, der modvirker kolik
 • Blød sut, formet som et bryst
 • Let at rengøre

Philips Avent er en bestseller blandt alle sutteflasker. Vi kan godt forstå hvorfor. Dette er en kvalitets sutteflaske til en pris, de fleste af os kan acceptere. Vi kan især godt lide den store og bløde sut på denne flaske. Vi forestiller os, at det er meget behageligt for babyen at sutte på denne flaske. Faktisk er sutten designet til at efterligne et bryst. Det, at sutten ligner et bryst, gør det lettere at variere amningen mellem bryst og flaske, hvilket betyder at overgangen vil være mindre overvældende for barnet.

Med dens buede form og tilspidsede hals er denne sutteflaske meget ergonomisk og behagelig at holde på. Langs flasken er der måleenheder, der gør det let at læse nøjagtigt, hvor meget af flaskens indhold barnet har indtaget.

Denne flaske har et genialt design. En ventil installeret i flasken minimerer mængden af luft, som barnet indtager. Luft i babyens mave kan forårsage ubehag og kolik. Vi kan godt lide, hvor nemt det er at bruge denne flaske i hverdagen. Det er den eneste sutteflaske, du har brug for. Et plus er også, hvor nem den er at rengøre.

4. Twistshake sutteflaske glas

 • Sejt design
 • Slidstærkt glas
 • Silikone belægning

Ikke alle sutteflasker på markedet er attraktive. Nogle er ærlig talt hæslige. Derfor var vi glade, da vi fandt denne sutteflaske fra Twistshake, som har et cool design. Dette produkt fås med samme seje design i flere forskellige farver, så det er nemt at finde en, du kan lide.

Heldigvis har denne sutteflaske flere fordele end bare udseendet. Twistshakes sutteflaske er lavet af glas, så du behøver ikke bekymre dig om, at flasken frigiver stoffer i maden. På ydersiden er flasken dækket af en slidstærk medicinsk silikone, der føles dejlig at holde på. Selve sutten på flasken er ergonomisk designet til babyens komfort.

5. Tommee Tippee 3 x 260 ml sutteflaske

 • Stilfuldt
 • Prisbilligt sæt
 • Fin emballage, velegnet som gave

I en familie med børn har du ofte brug for mere end bare én sutteflaske. Derfor anbefaler vi dette sæt med tre sutteflasker fra den velkendte producent Tommee Tippee. I dette sæt får du tre søde sutteflasker med forskellige farver/udseende. Fordelen ved at købe dette sæt er, at du for en god pris får sutteflasker, som du kan vænne dig til at bruge derhjemme.

Ud over det søde udseende er disse sutteflasker meget funktionelle. Taljen er formet til at sidder godt i hånden på en voksen. Flaskerne er helt fri for BPA. Som andre sutteflasker, vi anbefaler, har disse et smart system, der forhindrer babyen i at sluge luft, hvilket igen modvirker kolik. Sutten er meget blød og en let overgang fra bryst til sutteflasker.

Vi kan godt lide det meste ved disse sutteflasker, selv kassen de kommer i. Den flotte kasse gør dette sæt velegnet til at give som gave.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com