Bedste børneskammel: Best i test 2024

børneskammel

En børneskammel giver barnet mulighed for at gøre ting selv. Når børn er i stand til at gøre ting selv, får de mere selvtillid og gør livet lettere for os forældre. Ved hjælp af en skammel kan barnet lettere tage sig af deres gøremål i badeværelset, eller hvorfor ikke hjælpe lidt til i køkkenet.

De 4 bedste børneskamler i 2024

Vi har undersøgt og testet en række børneskamler. Nedenfor præsenterer vi de fire produkter, vi anbefaler lige nu. En god børneskammel skal være let at flytte, selv for barnet, samtidig med at den skal sidde fast til gulvet, når den er i brug. En god børneskammel skal også have en skridsikker funktion, så barnet kan stå sikkert på skamlen, uanset om fødderne er våde eller tørre.

1. BabyBjörn Skammel

 • Smuk
 • Letvægtig
 • God skridsikker måtte

BabyBjörn har lavet en dejlig børneskammel, der har alt, hvad man kan bede om. Den er stabil og den bevæger sig ikke rundt på gulvet, når man bruger den. Oversiden er dækket af en skridsikker gummimåtte, der sikrer at dit barn kan stå sikkert på skamlen selvom vedkommende har våde fødder, hvorfor skamlen fungerer godt på badeværelset. Denne skammel vejer næsten ingenting, så alle børn kan flytte rundt på den uden problemer. Skamlen kan holde til næsten enhver vægt og kan også bruges af voksne.

Denne skammel har et meget simpelt, men stilfuldt design. Den er nem at rengøre, da den ingen hjørner og kroge har, hvor snavs kan samle sig. Når den bliver snavset, er den let at tørre af.

Denne skammel koster lidt mere end de billigste, vi har testet, men vi synes helt klart, at det er et par ekstra kroner værd, da man får en skammel af højeste kvalitet, der er sikkerhedstestet.

2. BabyDan Skammel To Trin

 • To trin
 • Stabil
 • Prisvenlig

Denne skammel er bedst til børn, der har brug for at komme lidt højere op. Andre skamler på vores liste har omtrent samme højde. I nogle tilfælde er denne højde ikke rigtig nok, hvorfor det er godt med en skammel med to trin. Fordi skamlen er højere, er sikkerheden også vigtigere. Den bedste to-trins-skammel, vi testede, er fra BabyDan. Dette er en stabil og robust skammel, der står fast på gulvet takket være skridsikkert materiale nedenunder. Begge trin er også skridsikre, så den er velegnet til våde miljøer som f.eks. badeværelset.

Dette er en god og prisvenlig skammel til dig, der har brug for en lidt højere skammel til dine børn. Skamlen har praktiske håndtag, der gør den let at flytte rundt på.

3. Beemoo Care Skammel

Beemoo Care Skammel
 • Billig
 • Holdbar

Denne skammel fra Beemoo gør, hvad den skal. Skamlen har en skridsikker overflade og en gummistrimmel nedenunder, så skamlen ikke skrider rundt på gulvet.

Dette er en plastskammel, der hverken er flot eller grim. Den har dog to vigtige egenskaber. Beemoo Care er stabil og let at stå på, og ser også ud til at kunne klare en høj belastning. Så det føles ikke som om, der er nogen risiko for, at den vil give efter. Den anden fordel er prisen, da det er en forholdsvis billig skammel. Hvis du vil have en skammel til den lavest mulige pris, men som også er sikker, er Beemoo Care-produktet lige noget for dig.

4. Liewood Ulla Skammel

 • Sejt design
 • Bambus
 • Moderne design

Dette er en cool skammel, et bæredygtigt alternativ til skamler i plastik og er lavet af en blanding af bambus og melamin for overlegen styrke. Skamlen er i et enkelt forbundet stykke, der ser virkelig stilfult ud. Midt på skamlen er der et hul, så du let kan løfte og flytte rundt på den.

Denne skammel har en anti-slip funktion på toppen, hvilket betyder at du kan være hundrede producent sikker på at den står fast på selv et vådt badeværelsesgulv. Dette er en langtidsholdbar skammel, som børn kan vokse op med, fordi den er let og praktisk uden et barnligt udseende. Ifølge producenten kan skamlen klare en vægt på 100 kg. Den eneste ulempe ved denne skammel er prisen.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com