Om os

Børnefavoritter blev startet for at hjælpe forældre med at finde de bedste muligheder blandt produkter inden for familie, børn og baby. Gennem vores arbejde håber vi, at vores læsere kan spares for tid og bekymringer. Vi giver forslag til produkter, som vi gennem vores anmeldelser og tests føler er værd at anbefale. Vores team har mange års erfaring med at bruge de produkter, der hører til småbørns- og familielivet. Før vi laver en ny artikel læser vi selvfølgelig omhyggeligt op på eventuel ny opdateret viden omkring produktlove og regler. I tilfælde, hvor der er behov for yderligere kompetence, tøver vi ikke med at få ekspertise inden for området.

Vores tests

Produkterne, der er inkluderet i vores test, køber vi selv, helt uafhængigt og uden bidrag fra producenter eller butikker. I vores tests gennemgår vi omhyggeligt produkterne og tester dem over tid for at se, at de kan holde til hverdagsbrug. Vores publikationer er aldrig statiske, men opdateres regelmæssigt for at være aktuelle. Vi forbeholder os ret til at ændre vores mening produkter og oplysninger.

Rangeringen på vores ”bedst i test”-liste foretages gennem en afbalanceret vurdering af vigtige faktorer såsom kvalitet, holdbarhed, pris, ergonomi, design, funktion, brugervenlighed med mere.

Vores udvalg

Der er en jungle af forskellige produkter at vælge imellem. Test af alle produkter er naturligvis en opgave, der er næsten umulig. I vores tests skal vi derfor foretage et udvalg af produkter, der skal testes. Hvilke produkter vi vælger at teste, besluttes i en fuldstændig uafhængig proces, hvor vi gennemgår et stort antal produkter og derefter vælger de produkter, som vi synes er interessante at anmelde. Valget foretages af os hos Børnefavoritter, helt uden indflydelse fra producenter eller forhandlere. Når vi vælger produkter, gør vi det ud fra, hvilke produkter vi mener vores læsere vil være interesseret i. Produkter fra kendte producenter med veldokumenterede egenskaber kan også have en fordel i dette valg. For virkelig at sikre, at vi anmelder de allerbedste produkter, tjekker vi også op på tidligere offentliggjorte tests såvel som anmeldelser fra forbrugere.

Vores indtægter

Websteds eneste indtægtskilde er den provision, vi modtager via annonceringslinks. Annonceringslinks er via firmaet Adtraction, hvor vi får adgang til et antal detailhandlere, der sælger de typer produkter, vi skriver om her på siden. Når en læser køber via vores links, modtager vi en provision via det tilknyttede program. For forbrugeren koster det ikke noget. Indtægterne fra disse reklamelinks gør det muligt for os at drive og videreudvikle webstedet. Annonceringslinks påvirker på ingen måde indholdet på siden.

Du er velkommen til at skrive til os via vores kontaktside, hvis du har spørgsmål!