Bedste elektriske brystpumpe: Bedst i test 2024

Som ammende mor kan det være godt at have en elektrisk brystpumpe ved hånden. Med en elektrisk brystpumpe kan du lette trykket og tømme brystet for mælk, når du har brug for det. Om man foretrækker en elektrisk eller manuel pumpe kan være meget individuelt. De elektriske varianter er helt klart mere komfortable, da de næsten udfører opgaven selv. I dag findes der relativt avancerede pumper med sugefunktioner, der er tilpasset, at få mælken ud på den mest effektive måde, samtidig med at de er meget skånsomme mod brysterne.

De 4 bedste elektriske brystpumper 2024

Vi har testet og gennemgået en række elektriske brystpumper, der er tilgængelige på markedet i dag. Nedenfor gennemgår vi de 4 produkter, som vi finder mest interessante. En god brystpumpe skal naturligvis være af god kvalitet. En brystpumpe skal også være effektiv og sidde blødt og behageligt mod brystet. Vi har inkluderet pumper i lidt forskellige prisklasser, så du kan finde noget, der passer til dit budget. Klik venligst på linkene under hvert produkt for at se aktuelle priser lige nu.

1. Medela Freestyle Hands-free Elektrisk Dobbelt Brystpumpe

 • Pumper begge bryster på samme tid
 • Tragtene kan drejes 360 grader
 • Effektiv teknologi

Dette er en dobbelt brystpumpe, der kan bruges på begge bryster på samme tid, hvis man vil. At pumpe brysterne for mælk kan tage lidt tid, uanset om du ammer naturligt eller bruger en brystpumpe. Den tid kan sagtens bruges på noget andet. Ved at pumpe fra begge bryster på samme tid, halverer du tiden og sparer derved tid.

Dette er en brystpumpe af god kvalitet, der føles meget effektiv. Når man ammer naturligt, suger barnet mere intenst til brystet i begyndelsen af ​​amningen for at starte mælkestrømmen. Det er præcis, hvad denne pumpe fra Medela efterligner, hvilket betyder, at du hurtigt kan starte mælkestrømmen.

Tragtene på dette produkt er meget bløde og fleksible. Tragtene kan drejes efter ønske, hvilket betyder, at produktet er egnet til alle. Da brysternes form kan ske at ændre sig lidt i amme perioden, kan du være sikker på, at du altid kan justere produktet, så det passer korrekt.

2. Beemoo Care Elektrisk Dobbelt Brystpumpe

 • Dobbelt pumpe
 • Billig
 • Adskiller mælk fra luft

Endnu en elektrisk brystpumpe med dobbelt pumpe – en til hvert bryst. Dobbelt brystpumper bliver mere og mere almindelige, og når man har testet dette produkt fra Beemoo, forstår man hvorfor. Der er virkelig ingen grund til at sidde og pumpe et bryst ad gangen, det er bare spild af tid. Takket være, at Beemoo har udviklet et så billigt produkt, er det nu ikke ret meget dyrere at købe en dobbelt brystpumpe i forhold til en enkelt!

Prisen på denne brystpumpe er overraskende lav. Selvom den koster mindre end de fleste andre pumper på markedet, er den af god kvalitet og fuldstændig BPA-frit. Pumpen har en særlig teknologi, der får den til at pumpe mere intensivt i begyndelsen for at få strømmen startet korrekt. En anden fordel ved dette produkt er dets mange indstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse det, så motoren fungerer på den måde, der føles mest behagelig og mest effektiv for den enkelte bruger.

Denne brystpumpe forhindrer effektivt luft i at komme i kontakt med modermælken, hvilket betyder, længere holdbarhed, når mælken havner i flasken.

3. MAM 2-i-1 brystpumpe elektrisk og manuel

 • Manuel brystpumpe medfølger
 • Billig
 • Mild mod brystet

Dette er en elektrisk brystpumpe fra den velkendte producent MAM, der også kan bruges som manuel pumpe. I betragtning af at prisen er relativt lav i forhold til andre elektriske brystpumper af samme kvalitet, er det meget positivt også at kunne bruge den som en manuel pumpe, for eksempel hvis du er ude at rejse. Det er også en fordel for de mødre, der ønsker at kunne teste begge slags for at se, hvilken der er bedst. Nogle kvinder foretrækker den manuelle version.

Dette er et produkt er af høj kvalitet og det er blødt og føles behageligt at bruge. Sugeniveauet kan justeres i flere forskellige trin og du har derfor mulighed for at prøve dig frem, og finde det niveau, som passer dig bedst.

4. NUK First Choice

NUK elektrisk brystpump
 • Meget tilpasningsdygtig
 • God skærm
 • Meget tilbehør

Dette er en af ​​de absolut bedste elektriske brystpumper, vi har testet. Det der gør denne brystpumpe så god, er dens mange indstillinger, som giver dig mulighed for at tilpasse den. Alle har forskellige præferencer for, hvor stærk du vil have pumpen til at være, og hvilken hastighed og rytme der fungerer bedst for at få mælken ud. Med dette produkt fra NUK kan du prøve forskellige indstillinger af, indtil du finder den kombination, der fungerer bedst for dig. Heldigvis er det muligt at gemme alle indstillinger, så du nemt kan starte med den samme indstilling igen næste gang.

En detalje ved dette produkt, som vi er vilde med, er skærmen. Skærmen er meget klar og let at navigere i, hvilket naturligvis letter den daglige brug meget. Skærmen registrerer også rummets lysstyrke og justerer sit eget lys, så du altid ser klart, uanset lysforholdene i rummet.

Dette produkt er relativt dyrt, men vi synes, det er hver en krone værd. Denne brystpumpe er af god kvalitet og er nem at håndtere og tilpasse.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com