Bedste gåstol: Bedst i test 2024

Vi har gennemgået og testet et stort antal gåstole. Nedenfor præsenterer vi vores resultat, de fem bedste gåstole lige nu. Flere af gåstolene har flere anvendelsesmuligheder, hvilket giver en merværdi, der bør tages i betragtning, når man sammenligner priser. For at få en plads på vores liste, skal gåstolen være af god kvalitet, have fleksibilitet i form af justerbar højde og have et godt indbygget aktiveringspanel. Gåstolene skal naturligvis også være skånsomme mod de overflader, den kører på og vigtigst af alt, være sikre for barnet, der bruger dem.

De 5 bedste gåstole i 2024

1. Hauck Gåstol

 • Robust
 • Høj kvalitet
 • Bedste aktivitetscenter

Dette er en gåstol til en lidt højere pris, men som er af god kvalitet. Denne gåstol føles meget solid og har et flot design. Aktivitetscentret forrest har masser af sjove detaljer, der kan vække stor nysgerrighed hos ethvert barn. Fronten kan også fjernes, hvis du i stedet vil lægge dit eget legetøj på bakken. Dette produkt er designet med sikkerhed i fokus. Det har f.eks. en sikkerhedslås til trapper, som gør en mere rolig, selvom man selvfølgelig også afgrænser farlige områder fysisk.

Det bedste ved denne stol udover dens robusthed er det indbyggede legetøj. Der er flere knapper, håndtag og andre detaljer, der kan drejes eller flyttes, så forskellige lyde og lys aktiveres i stolen. At barnet selv kan påvirke disse funktioner stimulerer legen og giver en masse glæde og selvtillid at udforske.

2. Beemoo Simple Gåstol

 • Lav pris!
 • Behagelig pude
 • Stabil

Med Happy har Beemoo virkelig formået at producere en god gåstol til en pris, der slår konkurrenterne. Dette er en meget billig stol, der trods sin lave pris rent faktisk lever op til de krav man kan stille til en god gåstol. Siddepuden er blød og får barnet til at sidde behageligt og stabilt. Stolen opfylder gældende sikkerhedsstandarder for blandt andet trappebeskyttelse.

Hjulene på denne stol er meget gode, de ruller hurtigt rundt og skifter retning, så snart dit barn gør det. Nogle gåstole kan nogle gange standse lidtop på grund af at hjulene ikke kan følge med, men dette produkt ser ud til at rulle frem helt uhindret uanset hvor hurtigt barnet ændrer retning. En fordel ved denne gåstol er også det sjove aktivitetscenter, der fanger barnets interesse ved hjælp af lyd, lys samt bevægelse.

3. Inovi iWalk Baby Walker

 • Hjul, der er skånsomme mod gulvet
 • Kan samles til en gynge
 • Innovativt aktivitetspanel

Inovi iWalk er en innovativ gåstol, der også kan samles til en gynge. Denne stol har meget gode hjul lavet af silikone. Hjulene er specielt designet til ikke at lave skader eller mærker på gulvet, hvilket er en stor fordel, da nogle gåstole kan lave mærker eller ridser. To af hjulene kan drejes, hvilket betyder, at barnet kan bevæge sig i enhver retning uden at stoppe. Legetøjet på denne gåstol er meget sjovt. Udover muligheden for at påvirke lys, farver og lyde kan aktivitetspanelet også afspille sange. Dette er en rigtig god gåstol og dett er et stort plus, at den også kan bruges som en gynge.

4. Carena F1 Baby Rullator

 • Sjoveste design
 • Omsluttende sædehynde
 • Prisvenlig

Denne gåstol fangede vores opmærksomhed med det samme, da dens udseende er formet som en Formel 1 bil. At se dit barn gå rundt og “køre” i denne formel 1 giver både glæde og stolthed til mor og far. Dette er en svensk designet gåstol og vi tager hatten af ​​for udviklerne hos Carena for deres kreativitet. Ud over denne stols sjove design har den også et rat og håndtag foran, som sammen med dens lydeffekter fremkalder barnets udforskningsglæde. Rattet har selvfølgelig et horn, så barnet kan advare andre, når det kommer ”kørende”. Vi er også vilde med sædehynden, der sidder stabilt omkring barnet og den er meget blød og omsluttende.

5. Carena Nacka Baby Rullator

 • Høj kvalitet og sikkerhed
 • Meget prisvenlig
 • Let for barnet at bruge

Dette er en trappesikret gåstol af høj kvalitet fra Carena. Selvom dette produkt har en relativt lav pris, er det en af ​​de bedste, vi har set – fantastisk godt gået Carena! Denne læder gåstol ruller smidigt og er sikker. Det er produkt, som børn elsker at lege med. Denne gåstol er velegnet til børn, der er 6 måneder og ældre og op til en vægt på 12 kg. Aktivitetspanelet på denne gåstol er meget populært blandt børn. Der er flere betjeningselementer, som barnet kan trykke og dreje på. Betjeningsknapperne stimulerer nysgerrighed og leg takket være sjove lyd-, lys- og bevægelsesfunktioner! Alle dele i dette produkt føles stabile, robuste og sikre. Det er alt sammen noget der har betydning for stolens holdbarhed over tid.

Baghjulene på stolen er fastgjort, mens forhjulene kan rulle frit i 360 grader. Det er skønt at se barnets glæde, når han eller hun begynder at gå rundt for første gang ved hjælp af Carenas gåstol. Dette produkt øger barnets mobilitet på en sikker måde.

Hvornår kan man begynde at lade barnet bruge en gåstol?

Præcis hvornår det er passende, at begynde at bruge gåstolen, er lidt forskelligt afhængigt af barnet. Børn modnes med forskellig hastighed, og man skal tilpasse sig sit barns udvikling. Der er ikke noget i vejen med at købe en gåstol, som du derefter prøve sammen med barnet. Hvis barnet ikke viser sig at være moden nok, kan du lægge gåstolen til side og prøve igen senere. Mange af producenterne af gåstole siger, at de kan bruges fra 6 måneder. Mange eksperter mener dog, at det kan være godt at vente, indtil barnet er 10 måneder.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com