Bedste kravlegårde: Bedst i test 2024

En kravlegård kan være godt at have, når du ikke kan holde 100% øje med dit barn, for eksempel hvis du har brug for at ordne noget et andet sted i huset. Kravlegårdens funktion er at afgrænse barnets bevægelsesfrihed og samtidig skabe et blødt og hyggeligt legehjørne.

Nogle forældre har en negativ holdning til kravegårde, da det kan føles som om, du lukker dit barn inde. Vi hos Børnefavoritter synes, at kravlegården har sine fordele, og at du helt sikkert kan have en kravlegård, så længe du bruger den fornuftigt og i moderation. Det er selvfølgelig vigtigt som forælder at være tæt på sit barn og lege med ham eller hende, dels for at stimulere barnet, men også for at skabe en relation til barnet i dets unge år. Som forælder kan du dog ikke være fysisk tæt på dit barn hele døgnet rundt. Derfor er kravlegården godt at have, når barnet skal være alene i et stykke tid. Men selvfølgelig skal du stadig holde øje med dit barn, selv når det er i kravlegården.

De bedste kravlegårde 2024

Det vigtigste ved en kravegård er, at den skal være sikker. Derfor skal man kun købe kvalitetsprodukter af kendte producenter. Kravegården skal selvfølgelig være robust og umulig for barnet at åbne selv. Efter vores mening skal en god kravegård også være flot at se på, passe ind i hjemmet og selvfølgelig også være attraktiv for barnet at lege i. For at barnet kan nyde kravegården, er det godt, hvis den har en blød og behagelig madras at sidde på.

Vi har testet en lang række kravegårde, der er tilgængelige på markedet i øjeblikket. Nedenfor gennemgår vi fire produkter, som vi synes er de bedste lige nu. Produkterne nedenfor er i en lidt anden prisklasse, så du er velkommen til at klikke på de forskellige butikker for at se, hvilken kravegård der passer bedst til dig og dit budget.

1. Babydan Flex Kravlegård/Sikkerhedsgitter

Dette produkt indeholder flere produkter i ét, så det er prisen værd. I bunden af ​​kravlegården er der en meget flot legemåtte med høje kanter, der kan bruges separat uden hegnet. Måtten er af meget høj kvalitet og kan bruges dagligt, selv når du leger med dit barn. Selve kravegården er meget robust og stabil. Sammenlignet med andre kravegårde, har denne en dør, så man undgår at skulle løfte barnet op og ned i kravlegården.

Dette produkt kan også bruges som et sikkerhedsgitter. Åbn det og sæt det op ad et område, du vil beskytte barnet mod, for eksempel en døråbning eller en brændeovn. Vi synes, at dette produkt fortjener topkarakter, fordi det har så mange anvendelsesmuligheder og kan bruges som et hegn, når barnet er vokset ud af kravlegården. Det, at kravlegården har en attraktiv pris, gør ikke valget svære.

2. Baby Dan Comfort Kravlegård

Denne kravlegård er sandsynligvis den smukkeste, vi har set. Designmæssigt passer den godt ind i de fleste hjem. En anden funktion, der får denne kravlegård til at skille sig ud, er, at den har hjul. Det, at produktet kan rulles, gør hverdagen langt nemmere, da du nemt kan flytte rundt på kravlegård i huset uden at skulle demontere den eller løfte tungt.

3. Skip Hop Playview Kravlegård med Legetavle

Dette er formodentlig, den bedste kravlegård vi har testet. Skip Hop Playview er stor og rummelig men vældig robust og sikker. Kravlegården har en dør, som en voksen nemt kan åbne. På døren er der en praktisk rød indikator, der viser, om døren er åben, så du fra afstand kan se, om alt er som det skal være. En af de detaljer, vi bedst kan lide med dette produkt, er de gennemsigtige stofpaneler, der ud over at være stilfulde også gør, at du på afstand altid kan se dit barn inde i kravlegården.

En bonus ved denne kravlegård er den sjove tavle, der medfølger. Tavlen, som kan hænges i kravlegården, har otte forskellige aktiviteter, som barnet kan interagere med. De børn, vi testede produktet med, elskede at sidde og pille ved tavlen, så producenten har virkelig formået at skabe noget, der er spændende for de små.

4. Skip Hop rejseseng/kravlegård 2-i-1

Dette er en rejseseng og kravlegård i én. Produktet er af god kvalitet, der er let og føles meget luftigt, når det er samlet. Siderne er helt gennemsigtige, så du altid kan se, hvad der foregår indeni. Når produktet bruges som rejseseng, kan det trækkes ud, så det bliver større og bruges som et rummeligt legeområde. Der medfølger et behageligt og meget sødt tæppe til at have i bunden af ​​kravlegården. Dette er et kvalitetsprodukt, som vi tror vil holde i mange år. Eneste ulempen ved denne kravlegård er prisen, men som altid er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com