Bedste badeand og andet badelegetøj: Best i test 2024

badelegetøj

Den klassiske badeand har været en elsket badekammerat blandt børn i generationer. I dag er der et uendeligt antal variationer af badelegetøj. Badeænder er stadig et hit hos børn og elsker at lege med dem i badekarret eller børnepoolen, selvom der er en række værdige konkurrenter, der fanger vores opmærksomhed. Legetøj i badet forener det nyttige med det sjove, da det gør det langt sjovere at svømme og bade, hvis man kan lege lidt på samme tid.

De 4 bedste badelegetøj i 2024

Vi har gennemgået forskelligt badelegetøj. Nedenfor har vi valgt de 4 produkter, vi bedst kunne lide. Alle produkter er sjove, sikre og af høj kvalitet. Svømning bliver langt sjovere med disse venner i badet!

1. Liewood badelegetøj

Liewood har virkelig lækre badelegetøj med et stilfuldt design. Vi anbefaler at købe sættet med dinosaurerne, men de har også modeller af andre dyr. Denne serie af badelegetøj er virkelig flot og flyder rundt i vandet på en sjov måde. Disse legetøj er lavet af bpa-fri naturgummi, der føles blødt og hyggeligt at lege med i badet.

2. Rätt Start Ænder, Biler & Koraller Badelegetøj

Vi har fundet det perfekte badelegetøj til børn. Dette sæt indeholder en række sjove dyr, der er de perfekte badevenner. Dette produkt er lavet af den svenske producent Rätt Start, hvilket efter vores erfaring har mange produkter, der opretholder høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Hvad vi godt kan lide ved dette produkt er, at du får meget legetøj for pengene. Børn kan lide at have mere end ét legetøj foran sig på samme tid, men du behøver ikke give barnet alle 16 legetøj på én gang. Du kan gemme nogle af dem og tage dem ud en efter en. De små dyrelegetøj er søde og lavet af blødt plast, der er fri for phthalater!

3. BASS & BASS Badekugler

badeand

Dette er et dejligt og specielt badelegetøj, der fanger øjet. Det er en kugle af plast, som igen har små badende ænder, der flyder rundt på indersiden. Den ydre kugle flyder på vandoverfladen i badet. Sjovt og fascinerende at se og lege med. En god og flot gave. Dette produkt fås også i andre flotter motiver.

4. Skip Hop Zoo Badelegetøj Jetski Hund

Et rigtig sjovt og lidt mere avanceret badelegetøj, der faktisk er overraskende billigt. Dette legetøj fanger straks børnenes interesse. Når du lægger Jetski Hund i vandet, begynder motoren at lyde, og hunden begynder at gø. Hvor sjovt og charmerende er det ikke lige. En sjov detalje er, at du kan tage hunden ud af dens jet-ski og lege med hunden seperat. Dette er et robust lille legetøj, der føles kvalitativt og sjovt for børnene at lege med i badekarret. Et godt legetøj, der er fri for phthalater.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com