Bedste nattelampe: Bedst i test 2024

nattelampe

At sove alene i mørket er skræmmende for de fleste børn. Derfor kan man have brug for en nattelampe for at gøre det nemmere for børnene at falde i søvn. Dermed kan de sove i deres egen senge uden at føle sig bange. Hvorfor ikke få en nattelampe, der via lys og design gør barnets værelse mere hyggeligt og trygt.

De 4 bedste nattelamper 2024

Vi har gennemgået og testet de bedst sælgende lamper på markedet. Nedenfor er en liste over de lamper, der var bedst i vores test. De er alle gode og overkommelige i pris samt har gode funktioner og set flotte ud.

1. Papabo Dynamisk stjerneprojektor

Dette er et rigtig cool nattelampe, der har både lys og lyd til at hjælpe barnet med at falde i søvn. Forskning viser, at børn faktisk sover bedre, hvis de har noget støj omkring sig sammenlignet med at sove i et helt stille rum. Denne lyd kaldes normalt hvid støj og kan have en beroligende effekt på både børn og voksne.

Dette produkt projicerer et vidunderligt undervandsmiljø med tilhørende lyde. Meget fascinerende og på samme tid beroligende at se på for både børn OG voksne, kan vi bevidne. Denne projektor har forskellige programmer, du kan vælge, afhængigt af hvor svært dit barn har ved at falde i søvn. Du kan vælge lydbilleder med alt fra vuggeviser til havlyde. Projektoren slukker automatisk, men den kan også indstilles til at starte, hvis barnet vågner eller græder. Et super sjovt og innovativt produkt!

2. ByMoxo Nattelampe

Det her er et simpelt og stilfuldt nattelampe, der sikre sig en plads på vores topliste. Dette er det bedste valg, hvis du vil have en stilfuld og praktisk lampe uden bøvl. Få lampen til at skifte farve ved røre på den. Vælg en farvestemning, der passer til barnets humør. Lampen er lavet af vidunderligt blød silikone.

3. Pabobo Autonattelampe

Denne lampe er velegnet til lidt ældre børn, der er vokset op med de børnevenlige motiver. Lampen er stilfuld og moderne med et hyggeligt hvidt lys. Pabobo Car Night Light er fuldautomatisk. Den lyser op, når det bliver mørkt og slukker, når det bliver lyst igen den næste dag. Lysets intensitet justeres også automatisk efter, hvor mørkt det er. Dette er en super god lampe, der faktisk også kan bruges af voksne, der ikke vil have, at det er helt mørkt om natten.

4. Zazu Nattelampe LOU

Dette er en rigtig flot nattelampe med flere innovative funktioner. Udseendet, kombineret med funktionalitet og værdi for pengene, gør dette produkt til det bedste i vores test. Den lille figur kan hurtigt blive dit barns bedste ven. En ven, der beskytter og holder nattesøvnen tryg.

Den har flere forskellige nattelys indstillinger. Den kan være tændt hele natten, eller den kan slukkes ved hjælp af timeren. En meget praktisk funktion er, at du kan indstille den til at lyse, når den hører en lyd. Så, hvis dit barn vågner midt om natten og græder, råber eller på anden måde begynder at stige ud af sengen, vil lyset tændes. Dette skaber tryghed for barnet og betyder også, at ulykker undgås, hvis barnet begynder at rejse sig og gå rundt midt om natten.

Lampen har også forskellige lysstyrker, så det er også muligt at tænde for lyset og bruge den som en læselampe. På den måde behøver du ikke at investere i endnu en lampe.

Skal man have nattelampen tændt hele natten?

Nogle børn føler sig utrygge, hvis de vågner op om natten, og det er helt mørkt. Heldigvis behøver du ikke længere vælge mellem at have lampen tændt eller slukket. I dag er der smarte lys, der tændes, når barnet vågner op, så barnet altid kan føle sig tryg.

Er en projektorlampe beroligende, eller kan den have den modsatte effekt?

De fleste producenter af nattelamper med projicerende effekt er godt klar over, at børn kan stimuleres af for mange visuelle effekter eller lyde. Derfor er projekterne omhyggeligt udviklet til at fremkalde træthed snarere end at forhindre børn i at sove. De lamper, vi har testet, har alle vakt stor nysgerrighed hos børn. Når begejstringen falder, har de en beroligende effekt. Det skal dog siges, at alle børn er forskellige. Hvis du er usikker på, hvordan dit barn vil reagere, kan det være bedre at vælge en gammeldags lampe uden visuelle effekter.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) bornefavoritter.com