Bedste walkie talkie til børn: Bedst i test 2024

fippla walkie talkie

Walkie talkie er et legetøj, der har eksisteret i mange år. Måske legede du også med walkie talkies, da du var barn, og ønsker at give den samme gave til dine børn. Konceptet er stort set uændret. Ved hjælp af to radioenheder kan man kommunikere med hinanden på afstand. Selvfølgelig er dette legetøj blevet lidt bedre og mere effektivt gennem årene. Vi har testet og vurderet en række walkie talkies, som du kan læse og se nedenfor. De har alle en masse sjove og smarte funktioner. En walkie talkie kan inspirere til sjov leg, hvor børn kan være alt fra spioner til hemmelige agenter.

De 4 bedste walkie talkies i 2024

Vi har testet flere forskellige walkie talkies. Nedenfor gennemgår vi de fire produkter, vi anbefaler at købe i øjeblikket. Vi har forsøgt at vælge walkie talkies i forskellige prisklasser, så alle kan finde en, der passer til dem og deres budget. Man får kort sagt, hvad man betaler for, så de billigste modeller kan selvfølgelig ikke rigtig konkurrere med dem, der koster op til tusind kroner eller mere. Fælles for alle nedenstående produkter er dog, at de er til at betale og er af god kvalitet i forhold til pris.

En god walkie talkie skal selvfølgelig være nem at lege med og bruge. Men den skal selvfølgelig også have en god rækkevidde og lyd, så man kan hører, hvad legekammeraten siger.

1. Marvel Spider-Man Walkie Talkie

Disse Spider-Man walkie talkies er sandsynligvis de sejeste, vi har prøvet. Det seje Spider-Man-motiv inspirerer til spændende og actionfyldte lege. De er af god kvalitet med super god lyd. Prisen er relativt lav sammenlignet med andre kvalitetsprodukter på markedet.

Disse walkie talkies giver mange timers sjov leg og er derfor absolut prisen værd. Enhederne er tilpasset til mindre hænder og er lette at bruge for mindre børn. Rækkevidden er ca. 100 m.

2. Fippla Walkie Talkie-sæt

Disse walkie talkies er af plastik, men vi synes nu alligevel, at de er robuste. De har en rækkevidde på 3 kilometer! Enhederne er udstyret med flere knapper og små LCD-skærme. Dette produkt har alt, hvad man kunne tænke sig, og er et virkelig spændende legetøj til børn. Enhederne har indbyggede lys, som kan bruges, når det er mørkt udenfor. Da de også har spænder, kan man gå rundt med dem i sit bælte, ligesom en rigtig vagt eller måske en spion?

3. Minions Walkie Talkier

De fleste børn elsker både walkie talkies og minions, hvorfor kombinationen af de to er et kæmpe hit! Disse walkie talkies er seje, gode og tilpasset til små børnehænder.

Enhederne føles holdbare og af høj kvalitet, hvilket naturligvis er et krav for, at de ikke nemt går i stykker. Enheden har også et spænde, som man kan fastgøre den til bæltet, hvis man er ude at lege. Disse enheder har en rækkevidde på ca. 100 meter, hvilket vi synes er tilstrækkeligt for de små.

4. Infinifun Walkie Talkie

Dette er et walkie-talkie-lignende produkt til de allermindste børn. Walkie talkies er normalt lidt for kompliceret for de små, så vi syntes, det var fedt, da vi fandt dette produkt fra Infinifun. Dette produkt er designet som to smartphones, selvom de ikke har sådanne funktioner. Den lille enhed er så enkel som overhovedet muligt netop fordi, alle børn skal kunne forstå at bruge dem. Dette produkt har en rækkevidde på 90 meter, hvilket er nok til at kunne lege hjemme eller ude i haven.

Hvor gammel skal man være for at kunne lege med walkie talkie?

Hvis du tænker på en mere traditionel walkie talkie, er det måske ikke noget for de allermindste børn. At håndtere indstillinger og endda huske at trykke på en knap, når man vil sige en besked, kan være alt for kompliceret for de små. Det anbefales heller ikke at give et legetøj med små knapper, som barnet potentielt kan pille af.

I dag er der dog forenklede produkter, som de små kan bruge. Et eksempel er produktet fra Infinifun, som vi skrev om ovenfor. Denne type walkie talkie er designet som en smartphone, der kun har få enkle knapper. Dette produkt er så simpelt, at en 1-3-årig kan lege med den.

Forskellige motiver på produkterne

Da vi gennemgik de produkter, der findes på markedet, fandt vi forskellige temaer og motiver, som er meget populære. Motiverne kan være alt fra populære figurer fra tegneserier og film, men også motiver, der giver følelsen af ​​at være en spion eller politibetjent. Ligesom med for eksempel et lægekit til børn, har vi bemærket, at børnene kan lide at lege i forskellige faglige roller. De elsker at lege og fortolke, hvad de ser os voksne gøre.

Motiverne med de populære tegneseriefigurer gør det selvfølgelig meget lettere at vække de små børns walkie-talkie-interesse. Hvem vil ikke gerne have en cool walkie talkie med minions på! Walkie talkies med spiontema gør det for eksempel også lettere for børn at skabe en spænende fantasiverden, hvor de er på mission sammen med deres kollega for at holde styr på kriminaliteten.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com