Det bedste boldbassin: Bedst i test 2024

boldhav

For os forældre er det klart, at langt de fleste børn elsker boldhav, dette er altid en populær aktivitet, når den er tilgængelig. At have et boldhav derhjemme var noget, man kun kunne drømme om, da vi selv var små, men nu er det muligt at købe et lille boldhav hjem til relativt billige penge. Et boldhav er absolut ikke et nødvendigt stykke legetøj at have på børneværelset, men det er noget, der kan gøre hverdagen lidt sjovere.

De 5 bedste boldhav i 2024

Vi har testet en række boldhav på markedet. Nedenfor gennemgår vi de fem produkter, vi bedst kan lide. For os er det vigtigt, at boldhavet opretholder en relativt høj kvalitet, det skal kunne tåle leg mange gange, før det går i stykker eller bliver for slidt. Det er også vigtigt, at boldhavet føles trygt at lege i og er fri for giftstoffer.

Noget man skal huske på, er at tilpasse boldhavet til barnets størrelse, man skal også huske på at børnene vokser hurtigt, så hellere købe et lidt for stort boldhav end et der er for lille.

1. JLY Basic Boldbassin

 • Sorbet
 • Mange bolde
 • Sorbet bassin

Dette er et overkommeligt boldhav fra JLY, der er ædru og stilfuldt. Vi kan godt lide, at du kan få et boldhav uden at ændre rummets udseende for meget. Dette boldhav er relativt stort, hvilket betyder, at børnene leger i den længere tid, før de bliver trætte. Vi synes, det er en god idé at investere i et lidt større boldhav som denne med længere levetid. Bassinet er lavet af blødt og elastisk polyuretanskum, hvis du presser det sammen, stiger det hurtigt igen efter lidt tid. Væggene er betrukket med blød bomuld, der gør den både behagelig at se på og at lege i.

2. KIDKII Boldhav Hjerte 100×40, Baby Pink

 • Smukt
 • Stort
 • Fløjlsbeklædt bassin

Boldhavet fra KIDKII er et af de større, vi testede, hvilket er godt på mange måder. I dette boldhav får flere børn plads på samme tid, som forælder vil du forhåbentlig blive meget populær, hvis du finder dette sjove produkt frem til dine børn. Boldhavet står i et blød og pænt designet hjerteformet bassin dækket af blødt fløjl. Takket være det faktum, at dette produkt har diskrete farver og stilfuldt design, klarer det sig faktisk ganske godt i ethvert hjem, noget der måske ikke er tilfældet med visse andre lidt mere farverige boldhav. Boldene er lavet af giftfri LDPE-plast.

3. Bestway Up In & Over Boldhav Isbil

 • Super sjov
 • Bolde og legetøjs is inkluderet
 • Børnenes favorit

Det må være det sjoveste boldhav, vi har testet. Både vi voksne og børnene grinede første gang vi så denne sjove is bil. Produktet er således en oppustelig is bil med et boldhav på indersiden. I dette legetøj kan du både lege i boldhavet, men også servere is, to oppustelige is kommer i kassen.

Oppusteligt legetøj er normalt ikke blandt vores favoritter, da der altid er en risiko for, at der kommer huller i dem. I dette tilfælde gør vi dog en undtagelse, vinylen i dette produkt føles tyk og holdbar, og is bilen er åh så sjov.

4. Kid Active Pop Up

 • Plads til to babyer
 • Legetøj inkluderet
 • Populært motiv

Dette er et sjovt boldhav til babyen, den er lidt større end mange andre produkter, hvorfor du også kan invitere en ven i boldhavet. Dette boldhav er meget farverigt og har flotte figurer på siden. Vi kan også godt lide, at der er 3 babylegetøj og 30 farverige bolde inkluderet i denne pakke. En fordel er også, at prisen er lav, og at produktet, hvad vi kan bedømme, føles holdbar og opretholder en god kvalitet. På siderne er der kighuller, hvor man kan kigge ind, og lege med babyen.

5. Little Louie Boldhav

Dette er et meget flot boldhav med bolde i lyse pastelfarver. Boldene i dette boldhav er lidt finere end i de andre boldhave, vi testede. Børnene kan ud over at lege med boldene i boldhavet lide at samle dem op og lade som om de er store perler. Faktisk ligner kuglerne lidt store skinnende perler, perfekt hvis børnene vil lege, at de er dykkere i et undervandsmiljø eller blot at de har fundet en stor skat med perler.

Dette boldhav tilhører en række forskellige boldhave fra samme producent. Alle boldhave har samme høje kvalitet, men kommer i lidt forskellige designs. Vi holdt os især til denne variant, som har en stor blød beholder lavet af bamsemateriale. Der er også andre fine versioner med andre farver på kuglerne.

Hvordan afgjorde vi, hvilket boldhav der blev bedst i test?

Vi har sammenlignet en række forskellige boldhav på markedet for at afgøre, hvilket boldhav der er bedst i test lige nu. Vi undersøgte, hvilke materialevalg der er truffet på bolde og selve bassinet. Vi har også vurderet kvaliteten af de forskellige dele. De bolde, vi har valgt, er dem, som vi mener tilbyder den bedste kvalitet i forhold til pris. For os har det været vigtigt, at produkterne skulle have en lang levetid og dermed være slidstærke. Da boldhavet udsættes for noget snavs over tid, er det vigtigt, at de kan rengøres uden at rives og forringes i udseende eller miste deres form. Vi har også lagt stor vægt på produkternes udseende. For os har det været vigtigt, at boldhavet skulle være tiltalende for børnene og samtidig være flot nok til at kunne stå fremme i hjemmet.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) bornefavoritter.com